Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, din nou la judecata: dupa ce a fost la Inalta Curte, a facut o vizita la biserica, sa se roage

Cu Dumnezeu inainte si cu valiza in mana. Dupa ce a facut o vizita la Inalta Curte, Gigi Becali a dat fuga la biserica sa se roage, in zi de sarbatoare. Are nevoie de ajutor divin. Celebra valiza din la fel de celebrul dosar ar putea sa-l bage la inchisoare patru ani.

Vezi și

La 9 dimineata, Gigi Becali nu a nimerit sala unde trebuia sa intre. Cei 4 ani prin tribunale l-au albit de tot seful Stelei. Si l-au facut mai intelept. “Ma inalt solemn si spun solemn in sala de judecata, pentru ca asta e Inalta Curte a tarii mele, a Tarii Romanesti, si o sa fiu solemn”, a declarat Gigi Becali.

In fata completului, parlamentarul a ramas in costum. Si-a dat jos pardesiul cu guler de blana.

Gigi nu s-a hotarat inca daca va cere dobanda pentru cei 1,700.000 de euro confiscati de stat, pana la verdictul final. Dar a facut plangere la CEDO.

Inculpat in dosarul Valiza, prietenul Victor Piturca n-a venit. Procurorii il acuza ca a jucat la cacealma pentru Becali. A spus ca valiza cu aproape 2 milioane de euro era pentru el, ca sa cumpere un teren, langa Cluj. De fapt, banii erau promisi de Becali pentru jucatorii Universitatii Cluj ca sa ajute Steaua sa ia titlul. Lui Piturca nu-i arde acum de procese. Nationala are meci in Olanda.

Becali sta linistit doar o luna. O eventuala pedeapsa cu inchisoarea in dosarul valiza l-ar baga direct dupa gratii, pentru ca are deja o condamnare de 3 ani cu suspendare in dosarul sechestrarii hotilor care i-au furat masina.

“Doamne-ajuta, sa le dea Dumnezeu intelepciune si pace judecatorilor sa-l achite pe Gigi Becali! Hai, v-am pupat!”, a incheiat patronul Stelei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, din nou la judecata: dupa ce a fost la Inalta Curte, a facut o vizita la biserica, sa se roage