Antena Meniu Search
x

UPDATE! In Capitala, a inceput vanatoarea de capuse

Autoritatile au inceput lupta cu capusele! Weekend-ul trecut, camerele de garda ale spitalelor s-au umplut de oameni intepati de insecte. Prin urmare, acum, spatiile verzi sunt stropite cu otrava. Vom fi in siguranta in parc, cel putin pana la prima ploaie

Vezi și

Autoritatile le-au pus gand rau capuselor. Nu de alta, dar spitalele au inceput deja sa se umple de oameni muscati de insecte. Zeci de angajati de la Spatii Verzi au trecut la stropitul cu otrava. Substantele speciale impotriva capuselor sunt impastiate direct la nivelul solului, in iarba pentru ca acolo le place insectelor sa se ascunda.

Pentru parinti, masinile care au pulverizat otravurile prin parcuri au fost un motiv de bucurie. Asa, nu-si mai fac probleme ca cei mici sunt in pericol. “Este foarte bine ca se iau masuri din timp pentru stropirea impotriva insectelor. Anul trecut, a fost o intreaga poveste cu capusele in parc si e bine ca au inceput inainte de a invia toate gazele”, spun oamenii.

In ultima saptamana, intr-un spital din Bucuresti, au ajuns 57 de persoane muscate de capuse. Medicii ii sfatuiesc pe toti romanii sa aiba grija la zonele cu verdeata, mai ales ca sezonul capuselor este abia la inceput.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! In Capitala, a inceput vanatoarea de capuse