Antena Meniu Search
x

Update / Mama şi fiicele ei care au murit de frig în pădure, conduse pe ultimul drum

Zi de doliu în satul natal al mamei care s-a stins în pădure, îngheţată de frig, împreună cu fiicele ei de trei şi 14 ani. Dumitra, Mădălina şi Viorica au fost conduse pe ultimul drum de zeci de oameni.

Vezi și

 Zi de doliu în satul natal al mamei care s-a stins în pădure, îngheţată de frig, împreună cu fiicele ei de trei şi 14 ani. Dumitra, Mădălina şi Viorica au fost conduse pe ultimul drum de zeci de oameni.

Bunicii celor două surori, bătrâni şi îndureraţi, n-au putut să se ţină singuri pe picioare. La înmormântare n-a fost nimeni din familia care le-au alungat pe mamă şi pe copilele ei în frig şi ploaie. Mătuşa fetelor este în continuare dispărută.

Printre lumânări aprinse, în mijlocul a zeci de oameni, o mamă îşi plânge fiica. Dumitra era şi ea mamă pentru şase copii. Femeia a murit împreună cu două dintre fiicele ei - Mădălina şi Viorica.

Cosmin şi-a pierdut mătuşa şi verişoarele în acceeaşi noapte, din cauza frigului şi a ploii reci. Zeci de oameni s-au adunat astăzi la biserica din Cârligele ca să-şi ia rămas-bun. În tăcere.

La 14 ani, Viorica trebuia să fie în clasa a şaptea, dar anul acesta n-a mai mers la şcoală. Părinţii n-au mai avut bani ca să-i cumpere haine, cărţi şi rechizite. Colegii ei de clasă i-au cumpărat astăzi o coroană de flori şi-au fost la cimitir.

Mădălina, Viorica - sora ei de trei ani, şi mama lor au fost înmormântate una lângă cealaltă, în aceeaşi groapă. Tabloul dureros i-a făcut să plângă până şi pe cei mai puternici bărbaţi.

Dumitra şi fiicele ei au murit acum şase zile, îngheţate de frig. Ar fi fost izgonite din casa unor rude şi-au vrut să scurteze drumul spre casă, prin pădure. Rudele cred că mama şi fetele au fost chiar ameninţate de cineva, în ultima lor noapte.

Rudele din Poiana Cristei n-au fost, astăzi, la înmormântare.

Elena a dispărut când ar fi plecat prin ploaie şi frig să-şi caute sora şi nepoatele.

Femeia de 41 de ani va fi căutată şi în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Update / Mama şi fiicele ei care au murit de frig în pădure, conduse pe ultimul drum