Antena Meniu Search
x

Update! Miliardarul Dinu Patriciu a murit

O veste venită din Londra a cutremurat, astăzi, România! Dinu Patriciu, primul miliardar în euro al României, s-a stins pe un pat de spital

Vezi și

O veste venită din Londra a cutremurat, astăzi, România! Dinu Patriciu, primul miliardar în euro al României, s-a stins pe un pat de spital

Vulnerabilitatea lui a fost propriul trup măcinat de cancer, slăbit după transplantul de ficat. Chiar dacă şi-a dorit enorm să arate că e puternic! Nu făcea abuz de alcool, spun prietenii. Dar era un împătimit al trabucului. În ultima perioada, s-ar fi izolat.

În clinica din Milano, unde a avut loc transplantul, fiicele sale - Ana şi Maria- i-au fost alături. Nu şi soţia. Omul de afaceri a povestit că Dana Patriciu l-a abandonat când i-a fost mai greu. Ea însă l-a acuzat de infidelitate, de pierderea raţiunii, de o viaţă secretă împărţită cu o altă femeie. Astăzi, însă, familia a transmit public câteva rânduri. A anunţat că va fi înmormântat la Londra şi a vorbit despre ani de suferinţă.

"Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în cercul restrâns al familiei. Pe această cale, familia face un apel îndoliat la respectarea dorinţei defuctului, ca ultimul sau drum să ocolească neînţelegerile, lipsa de decenta şi agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte în ultimii ani de viaţă şi suferinţă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Update! Miliardarul Dinu Patriciu a murit