Antena Meniu Search
x

UPDATE Răniţii în accidentul naval de la Mila 35 şi spitalizaţi la Tulcea ar putea fi externaţi vineri sau sâmbătă

Paisprezece persoane au fost rănite, şase dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean Tulcea, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Dunăre, la Mila 35, în judeţul Tulcea.

UPDATE 10:23 Cele două persoane rănite în accidentul naval de la Mila 35 pe Dunăre şi internate în Spitalul Judeţean Tulcea sunt în stare bună şi ar putea fi externate în cursul zilei de vineri sau sâmbătă în funcţie de rezultatul unor noi investigaţii care vor fi realizate în următoarele ore. Pacientul internat la Spitalul Judeţean Constanţa, care are un traumatism cranian, este conştient şi în stare stabilă.

Managerul Spitalului Judeţean Tulcea, Tudor-Ion Năstăsescu, a declarat că starea de sănătate a celor doi pacienţi internaţi în unitatea medicală este bună, ei urmând să fie reevaluaţi din punct de vedere neurologic vineri, iar în funcţie de rezultatul investigaţiilor ar putea fi externaţi în cursul acestei zile sau sâmbătă.

Cei doi pacienţi au aproximativ 30 de ani şi sunt medici din Republica Moldova. În urma accidentului, ei au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei are şi fractură de claviculă.

Un alt rănit în accidentul naval a fost transportat iniţial la Spitalul Judeţean Tulcea şi transferat apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru că avea leziuni mai complexe.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa, pacientul, internat în Secţia de Neurochirurgie, are un traumatism cranian, este stabil şi conştient.

Ştirea iniţială

Paisprezece persoane au fost rănite, şase dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean Tulcea, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Dunăre, la Mila 35, în judeţul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, joi seară, ISU Delta al judeţului Tulcea a fost solicitat să intervină în municipiul Tulcea, în zona de trecere a bacului, în sprijinul a 14 persoane aflate într-o şalupă de tip water-taxi, acestea fiind preluate din două ambarcaţiuni care au fost implicate într-un accident naval pe Dunăre, la Mila 35.

Imediat de la primirea apelului, la faţa locului s-au deplasat echipajele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, şi două echipaje SMURD.

Cauzele si împrejurările în care s-a petrecut accidentul naval sunt în curs de cercetare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » UPDATE Răniţii în accidentul naval de la Mila 35 şi spitalizaţi la Tulcea ar putea fi externaţi vineri sau sâmbătă