Antena Meniu Search
x

UPDATE/ Tatal micului Hercule risca sa ajunga pe mana procurorilor

Tatal micului Hercule risca sa ajunga pe mana procurorilor. Baietelul lui, filmat de parinte cum devine culturist de la doi ani, ar putea avea o tulburare hormonala grava

Vezi și

Tatal micului Hercule risca sa ajunga pe mana procurorilor. Baietelul lui, filmat de parinte cum devine culturist de la doi ani, ar putea avea o tulburare hormonala grava. Desi copilul nu mai creste, parintele refuza sa-l duca la medic. Mai mult, in plina ancheta, nu se opreste si-l obliga la antrenamente istovitoare.

Tatal il viseaza campionul lumii, iar pentru asta il antreneaza ca pe un om mare. Rade cand vede ca striga doar cu puterea unui copil. El vrea sa fie un adevarat Hercule. Asa ca-i preda "lectia de forta". Oboseala nu face parte din exercitiu.

La cinci ani, a intrat in Cartea Recordurilor pentru mersul in maini. Apoi, a facut haltere. De data asta, insa, baiatul are lanturi pe el, trage de un caine si i se repeta in continuu sa nu cedeze atunci cand efortul flotarilor in aer invinge pachetul de muschi lucrat inca de la doi ani.

Trupul micului Hercule ascunde insa o problema de proportii. Pe pagina de Facebook, tatal anunta rezultatul investigatiilor facute la Institutul Parhon. Cei doi baieti ai sai ar suferi de nanism. Un deficit al hormonului de crestere, ceea ce a facut ca, la aproape noua ani, baiatul cel mare sa aiba inaltimea unui copil de patru.

Pe site-ul de socializare, tatal spune ca diagnosticul e mostenit genetic. Si el era mic de inaltime cand avea varsta lor. Doar ca, la baza, cauzele pot fi multe. Specialistii asociaza nanismul de o tumora sau boli ale sistemului nervos. "Directia va depune un denunt la parchetul de pe langa Judecatoria Slatina pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca a pus in primejdie dezvoltarea psihica a acestora", a declarat Cristian Lupu, director ADJ DGASPC Olt.

Parchetul va decide daca cei mici vor fi luati din familie. Au nevoie de tratament si de repaus cel putin sase luni de zile. "Exista si suspiciunea unui abuz, dar nu poti sa-l demonstrezi pana cand copilul nu va fi supus unui examen psihologic ca la carte", a spus Ionela Sterie, psiholog.

La scoala, efectele se vad deja. Baietii sunt sleiti de puteri. "Fata este mai activa la ore decat baiatul. E o situatie delicatt pentru mine, eu nu am intalnit asa ceva", povesteste invatatorul copiilor.

Iar timpul se scurge amenintator pentru copii. Dorinta de-ai face vedeta ar putea fi o condamnare pe viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE/ Tatal micului Hercule risca sa ajunga pe mana procurorilor