Antena Meniu Search
x

UPDATE! Tinerii acuzati ca au ucis in bataie doi oameni si apoi le-au dat foc raman dupa gratii

Tinerii din Mehedinti acuzati ca au ucis in bataie doi oameni si apoi le-au dat foc raman dupa gratii. Au fost arestati preventiv aseara. Iubita unuia dintre ei, acuzata de complicitate, a scapat de catuse

Vezi și

Doar trei dintre tinerii acuzati de omor au recunoscut ca sunt vinovati, dar toti au iesit cu catuse de la tribunal. Au fost arestati preventiv. Tanara la care ar fi mers dupa crima a fost lasata sa plece acasa. E cercetata in libertate pentru complicitate la omor.

Doi tineri au cazut victime intr-un razboi al drogurilor. Ileana a murit la 19 ani, arsa, in portbagajul masinii lui Ionut, de 28 de ani, om insurat, caruia etnobotanicele i-ar fi adus placere si bani. Si, intr-un final, moartea.

Povestea incepe cu o intalnire intre doi proaspeti amanti. Luni, barbatul a plecat din Filiasi, cu masina firmei, pana in Turceni. Ileana il asteapta, desi il cunoaste doar de o saptamana. S-a confesat surorii ei mai mici. Un telefon primit de Ionut pe seara i-a adus pe cei doi in Motru. Camerele de supraveghere au inregistrat ultima cursa a masinii ce urma sa arda. Se pregatea o tranzactie cu etnobotanice, intre Ionut, dealer cunoscut in Filiasi, si cativa tineri din Motru. 20 de doze au trecut in buzunarul barbatului, fara sa plateasca. Asta i-ar fi adus moartea.

“Initial, intr-un loc retras au fost acte de violenta. I-au zdrobit capul barbatului cu un levier, apoi i-au lovit amanta, pe care au ingramadit-o in portbagaj. Au plecat cu victimele, spre lacul in care intentionau sa arunce masina”, a declarat Florin Homescu, avocatul minorului. Dupa ce i-au ucis pe cei doi si au incendiat masina, suspectii s-au urcat intr-un taxi.

Scafandrii nu au reusit sa gaseasca arma crimei - un levier. Vor continua cautarile astazi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Tinerii acuzati ca au ucis in bataie doi oameni si apoi le-au dat foc raman dupa gratii