Antena Meniu Search
x

Update / Traian Băsescu e din nou bunic

Mai e o lună şi termină mandatul. Dar, nu-i nimic. Va avea multă treabă. Traian Băsescu e iar bunic. Ioana Băsescu a născut prin cezariană, în această dimineaţă, la Maternitatea Filantropia, un băieţel

Vezi și

Mai e o lună şi termină mandatul. Dar, nu-i nimic. Va avea multă treabă. Traian Băsescu e iar bunic. Ioana Băsescu a născut prin cezariană, în această dimineaţă, la Maternitatea Filantropia, un băieţel

Prenumele copilului nu îl ştim încă. Numele e însă sigur. Se va numi Băsescu, pentru că Ioana şi-a păstrat numele de familie pe care l-a preluat şi Radu Pricop.

Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Basescu. Este sănătos, are 3,4 kg si ţipă!

Vestea cea mare despre primul nepot din familie a fost dată pe pagina preşedintelui. Copilul e îmbrăcat marinăreşte. Şi, dacă ne luăm după spusele bunicului, nepoţelul e deja foarte vocal. Moştenire de familie.

Ioana Băsescu a născut la Maternitatea Filantropia. Maşina tatălui e parcată la intrarea în clădire, semn că totul a fost contracronometru.

Nici măcar portarul spitalului n-a înţeles de ce această dimineaţă e una agitată. Sau, mai cu seamă, ce e cu atâta presă la poartă.

Domnul profesor, doctorul Gheorghe Peltecu, directorul maternităţii Filantropia a fost chiar cel care a asista-o pe Ioana Băsescu la naştere.

Doamna Ioana Băsescu a născut în această dimineaţă un băieţel de 3.400 de grame, care este într-o stare foarte bună.

Mama a născut printr-o operaţie tip cezariană şi este încă la terapie intensivă.

A fost doar soţul, respectăm procedura pe care o oferim tuturor soţilor, de a sta lângă soţie în momentul naşterii. Nimeni din familia extinsă n-a fost în spital.

Anunţul că Ioana Băsescu va fi mamă a venit la botezul primei nepoate a preşedintelui, Sofia-Anais, fiica mezinei Elenei Băsescu. Până atunci fiica cea mare a preşedintelui si cel de-al doilea soţ al ei nu au suflat nicio vorbă.

Mătuşa Sofiei-Anais, Ioana Băsescu, s-a căsătorit cu Radu Pricop anul trecut, de Crăciun. A fost o ceremonie secretă. Cununia a avut loc în faţa primarului din Buşteni.

La cununie, Ioana şi-a păstrat numele de familie al tatălui, pe care l-a preluat şi soţul. Aşadar, micul marinar născut astăzi va duce mai departe numele Băsescu.

Părinţii au scăpat de emoţii după naşterea băieţelului. E o perioadă nu tocmai liniştită pentru ei. Ioana Băsescu a fost audiată la Parchetul General, în calitatea de martor, în cazul achiziţionării terenurilor de la Nana. Iar soţul, Radu Pricop, e pus sub acuzare pentru uz de fals şi înşelăciune tot într-un dosar cu terenuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Update / Traian Băsescu e din nou bunic