Antena Meniu Search
x

Felicitarea virtuala bate SMS-ul. Vezi AICI ce urari au facut Elena Basescu si Adi Mutu

Sezonul urarilor pascale este in plina desfasurare. Iar romanii stiu ce au de facut. Intr-o pauza de gratar sau intre doua reprize de plaja, au pregatit poze si filmulete cu mesaje pentru cei apropiati

Vezi și

Cu berea in mana si pletele in vant, tinerii de pe litoral au trimis catre casa urari calde de sub soare. Ca doar sunt sfintele sarbatori de Paste si costumele de baie dau bine in poza. Cu un singur click, colorata ajunge direct pe Facebook. Iar cei care dau like sunt invitati si ei.

Tot de Facebook s-a folosit si mezina presedintelui Basescu sa ureze poporului toate cele bune. Ca sa fie in ton cu sarbatoarea, Elena Basescu s-a pozat alaturi de un ou pe masura rangului. Si a ales cea mai sigura urare: Hristos a inviat!.

Iar cine vrea sa stea departe de blituri, scapa cu un simplu mesaj postat pe profil. "Briliantul" Adi Mutu a stralucit cu o gafa pascala, dupa ce a scris o urare gresita in romgleza. S-a corectat, asa ca a fost iertat.

Altii stralucesc la propriu, dar pe Youtube. Placat cu aur si aruncand cu bani in audienta, Nelson Mondialul a vrut sa isi lumineze fanii.

Intr-un exces de piosenie, si politicienii au postat filmulete pe Youtube. Crucile si lumanarile spera sa ii ajute in sondaje.

Cei care n-au avut laptopul la indemana, au apelat la metodele traditionale. In perioada Pastelui, se trimit aproximativ 35 de milioane de sms-uri.

Chiar si asa, fata de perioada 2007 - 2008, numarul celor care trimit mesaje text de sarbatori a scazut cu 30 de procente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Felicitarea virtuala bate SMS-ul. Vezi AICI ce urari au facut Elena Basescu si Adi Mutu