Antena Meniu Search
x

Urşii sunt văzuţi zilnic în centrul staţiunii Băile Tuşnad

Dulciurile sunt în mare pericol, în staţiunea Băile Tuşnad. Dulciurile, dar mai ales, localnicii. Oamenii se baricadează în case din cauza urşilor, care le distrug magazinele şi le golesc de ciocolată şi cozonac secuiesc

Vezi și

Dulciurile sunt în mare pericol, în staţiunea Băile Tuşnad. Dulciurile, dar mai ales, localnicii. Oamenii se baricadează în case din cauza urşilor, care le distrug magazinele şi le golesc de ciocolată şi cozonac secuiesc. 

Când vine întunericul, după ora 19, vin şi urşii. Au pofte şi distrug tot ca să şi le satisfacă. Cât a ţinut ciocolata, localnicii n-au mai avut treabă cu ursul. Când s-a terminat, animalul s-a întors.

Dar situaţia e tot mai îngrijorătoare. Un câine a fost sfâşiat de urşi, sub ochii lor, pe stradă. L-au operat, l-au tratat, dar încă arată foarte, foarte rău. Multora dintre localnici le e teamă să mai iasă din case. Şi nici nu mai vor să mai crească animale în gospodării.

Localnicii spun că au făcut sesizări la autorităţi. Le aşteaptă cu disperare ajutorul.Am luat măsuri de împrejmuire cu gard electric atât a punctelor de colectare a deşeurilor cât şi în jurul imobilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Urşii sunt văzuţi zilnic în centrul staţiunii Băile Tuşnad