Antena Meniu Search
x

Ursul "de mari dimensiuni" văzut în centrul Sibiului a fost UCIS! Animalul a fost găsit într-o curte

Ursul care a fost văzut miercuri dimineaţă în centrul oraşului Sibiu a fost prins într-o curte, la distanţă foarte mare de locul în care a fost zărit prima dată.

Ursul care a fost văzut miercuri dimineaţă în centrul oraşului Sibiu a fost prins într-o curte, la distanţă foarte mare de locul în care a fost zărit prima dată.

Potrivit Poliţiei Sibiu, autorităţile au încercat să tranchilizeze animalul cu o armă specială, dar nu s-a reuşit. Ulterior, acesta a fost împuşcat cu o armă de vânătoare şi a murit.

Ursul a fost prins într-o curte de pe Strada Lungă, după ce a străbătut jumătate de oraş, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu.

Iniţial, animalul a fost văzut în zona centrală a oraşului Sibiu, o echipă mixtă de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai Grădinii Zoologice intervenind pentru localizarea şi prinderea acestuia, conform sursei citate.

Citeşte şi Marian Godină se revoltă: “Le-aş da urşilor din pădure arme de foc şi aş invita vânătorii să se plimbe prin mijlocul pădurii dezorientați, neînarmați şi în fundul gol” 

Acţiunea a durat aproximativ două ore, timp în care populaţia a fost sfătuită să evite perimetrul în care se bănuia că s-ar putea afla ursul

Potrivit poliţiştilor, ursul este unul ”de mari dimensiuni”, reprezentanţii Grădinii Zoologice precizând că animalul nu este unul aflat în grija lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ursul "de mari dimensiuni" văzut în centrul Sibiului a fost UCIS! Animalul a fost găsit într-o curte