Antena Meniu Search
x

Util! Întârzii mereu la serviciu? Iată câteva modalităţi de economisire a timpului dimineaţa

Trezitul de dimineaţă este, pentru mulţi dintre noi, o adevărată corvoadă! Mereu în criza de timp, somnoroşi şi fără chef. Exista, însă, câteva trucuri care ne pot ajuta

Un sondaj facut de cei de la Today Show/ AOL arată că femeile petrec, în medie, 55 de minute în fiecare dimineaţă aranjându-se - sau 6,4 ore pe săptămână - pe când bărbaţii petrec un total de 4,5 ore pe săptămână.

Asta se poate schimba mai uşor decât de închipuim:

1. Pune tot ce îţi trebuie în geantă: Scuteşte puţin din timpul pe care-l ai dimineaţa la dispoziţie şi asigură-te că ai tot ce-ţi trebuie în servietă sau în poşetă şi că eşti pregătit pentru muncă.

2. Alegeţi ţinuta: Cu siguranţă vei scuti ceva timp dacă te trezeşti cu ţinuta pe care o vei purta a doua zi în minte. Ai putea, de asemenea, s-o calci de seara.

3. Culcă-te la aceeaşi oră seară de seară: Dacă ai un program de somn strict, o să te trezeşti simţindu-te mult mai revigorat şi cu mintea limpede. 

4. Scapă de opţiunea de "amânare" a ceasului: Ori de câte ori apeşi butonul de „amânare” al ceasului şi adormi la loc, restartezi ciclul de somn al creierului tău, lucru care te va face să te simţi slăbit şi sleit de putere când te vei ridica, într-un final, din pat.

5. Bea un pahar de apă rece: Un pahar de apă rece la prima oră a dimineţii îi va da metabolismului tău puterea de a se pune în mişcare şi îţi va creşte energia, fără a afecta digestia.

6. Fii ordonat când vine vorba de chei, geantă şi haine: Nu este cazul să pierzi 10 minute dimineaţa scotocind după chei. Puţină ordine îţi va scurta rutina de dimineaţă.

7. Limitează-te în folosirea produselor de îngrijire: Femeile pot salva ceva timp dacă folosesc produse de machiaj cu uz multiplu, cum ar fi un fond de ten care funcţionează şi ca anticearcăn.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Util! Întârzii mereu la serviciu? Iată câteva modalităţi de economisire a timpului dimineaţa