Antena Meniu Search
x

Vacanță de basm în Maramureș: mâncare tradițională, drumeții în natură și petreceri la ceas de seară

Turiştii nu au uitat nici de Maramureş. Aici, au fost întâmpinaţi cu bucate tradiţionale, pălincă şi multă linişte, iar gazdele i-au aşteptat în costume populare. Programul de vacanţă include drumeţii, vizite la muzeu, iar seara, petreceri.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 16:44

Vezi și
  • Turiștii se reîntorc în Maramureș, după ridicarea restricțiilor
  • Vacanțele, cu drumeții, mâncare tradițională și petreceri

Acest grup de turişti din Prahova a traversat ţara pentru a ajunge în Maramureş. După câteva ore pe drum, oamenii au găsit o destinaţie de poveste. Pentru vacanţa de Rusalii, au ales o pensiune care şi-a păstrat strălucirea de altădată. Aici, programul este stabilit înainte.

Tot aici, printre tradiţii şi peisaje spectaculoase, am găsit şi un cuplu din Cluj-Napoca.

Ciprian Maak, administrator pensiune - Îi aşteptăm bineînţeles cu pâine făcută în cuptor, cu cozonac de casă. Ne-am pregătit ca în ziua de Paşti şi atunci respectăm meniul exact din ziua de Paşti şi sunt bucuroşi ca au venit în Maramureş şi noi bucuroşi că i-am primit în Maramureş. 

Pentru o noapte la pensiunile din Maramureş, cu mesele tradiţionale incluse, turiştii au plătit până la 400 de lei de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vacanță de basm în Maramureș: mâncare tradițională, drumeții în natură și petreceri la ceas de seară