Antena Meniu Search
x

Vacanța cu copiii, o aventură pentru părinți

Vacanţele alături de copii sunt, fără îndoială, o adevărată aventură. Părinţii recunosc că un concediu este reuşit doar dacă îşi găsesc timp şi pentru ei. Iar gazdele de pe litoral ştiu cum să-i relaxeze pe adulţi.

de Redactia Observator

la 01.08.2019, 00:19

Vezi și

Vacanţele alături de copii sunt, fără îndoială, o adevărată aventură. Părinţii recunosc că un concediu este reuşit doar dacă îşi găsesc timp şi pentru ei. Iar gazdele de pe litoral ştiu cum să-i relaxeze pe adulţi. Le ţin copiii ocupaţi, cu ateliere de creaţie, jocuri şi petreceri pentru micii oaspeţi. Tot pentru ei pregătesc şi meniuri speciale.

Pe o plajă din Mamaia, copiii au parte de jocuri şi concursuri cât e ziua de lungă. Astăzi, cei mici au pornit în căutare de comori. Spre bucuria părinţilor care abia aşteaptă să-şi tragă sufletul.

De astfel de surprize au parte toţi copiii, indiferent de vârstă. Chef de distracţie să aibă, spun organizatorii. Pentru cei prea mici să intre în valurile mării, sunt perfecte piscinele cu apă mică. Aceşti turişti olandezi fac cu rândul, pentru a avea grijă de cei patru copii.

Distracţia ajunge la un alt nivel în parcul plutitor de pe Lacul Siutghiol. Aici, copiii trecuţi de 6 ani sunt invitaţi să-şi testeze limitele. După atâta mişcare, foamea copiilor este astâmpărată cu meniuri speciale. 

Aşadar, dacă alegeţi cu grijă destinaţia şi facilităţile oferite de hotel, vacanţele alături de copii pot fi sursa celor mai frumoase amintiri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Vacanța cu copiii, o aventură pentru părinți