Antena Meniu Search
x

Vacanță de coșmar la un hotel de patru stele, de pe litoral

Mâncare insuficientă, podele lipsă, tavane care stau să cadă şi multa mizerie. E trist ce auzim acum...dar mai bine să ştim decât să ne trezim că ne conmfruntăm cu asta. Aşa sunt întâmpinaţi clienţii unui hotel de 4 stele din staţiunea Olimp.

de Redactia Observator

la 24.07.2019, 15:22

Vezi și

Mâncare insuficientă, podele lipsă, tavane care stau să cadă şi multa mizerie. E trist ce auzim acum...dar mai bine să ştim decât să ne trezim că ne conmfruntăm cu asta. Aşa sunt întâmpinaţi clienţii unui hotel de 4 stele din staţiunea Olimp. Vacanţa mult aşteptată şi rezervată din timp printr-o agenţie de turism s-a transformat pentru mulţi dintre turişti într-un coşmar în momentul în care au ajuns la destinaţie. Unii dintre ei nu au mai rezistat şi au plecat acasă înainte de terminarea sejurului. Inspectorii OPC au verificat unitatea şi cel mai probabil se va lăsa cu amenzi drastice.

O familie spune nu a mai rezistat condiţiilor deplorabile în care a fost cazată timp de cinci nopţi la hotelul din staţiunea Olimp. Deşi au plătit în regim all-inclusive, oamenii spun că aveau acelaşi meniu în fiecare zi. Şi nici nu se săturau. 

Un turist a venit cu familia din Anglia pentru a-şi petrece concediul pe litoralul românesc. A avut un şoc încă din prima zi în care a sosit la hotel.

Hotelul este situat în mijlocul unui câmp, iar pe o raza de 10 kilometri nu se găseşte nici măcăr o farmacie sau un magazin alimentar. În urma reclamaţiilor primite, inspectorii OPC au verificat unitatea de cazare. Pentru a treia oară, într-o lună de zile. 

Conducerea hotelului nu a transmis până acum niciun punct de vedere. Un sejur de 5 sau 7 zile la acest hotel în regim all inclusive costă aproximativ 5.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vacanță de coșmar la un hotel de patru stele, de pe litoral