Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa cu autorulota, o metodă inedită, tot mai căutată de români. Cât costă o astfel de escapadă

Pandemia a schimbat radical modul în care ne petrecem şi plănuim vacanţele. Majoritatea nu mai caută destinaţiile aglomerate, ci preferă escapadele în mijlocul naturii. Pentru cei care nu se împacă însă cu ideea de camping şi dormitul în cort, există varianta autorulotelor. Construite pentru a oferi confortul de acasă, acestea au început să fie foarte căutate în ultimele luni. 

de Andrei Naiţă

la 21.04.2021, 16:42

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Turiştii care vor să păstreze distanţa în concediu pot pleca în vacanţă cu autorulota. Pentru pasionaţi, genul acesta de turism îmbină confortul de acasă cu libertatea de a călători oriunde...atât în mijlocul naturii, cât şi în mijlocul oraşelor.

Miruna Ghimbu, proprietar autorulote: Avem partea de living, cu living spațios, poate să acomodeze până la 5 persoane. Partea de bucătărie, utilată, cu aragaz, apă rece apă caldă, spațiu de depozitare. Avem și un pat generos care coboară peste partea de living 

Reporter: Cum a început această poveste?

Miruna Ghimbu, proprietar autorulote: Noi întotdeauna am iubit călătoriile și am achiziționat prima autorulotă că să o folosim și noi și să o închiriem. În primul rând poți fi tot timpul în natură, dar ai totuși toate facilitățile de acasă. 

Şi pandemia a contribuit la dezvoltarea acestui gen de turism. Pentru că o autorulotă oferă exact intimitatea de care au nevoie cei care se tem de aglomeraţie.

Posibilă clientă: Această idee mi se pare foarte bună, inclusiv eu și prietenul meu am luat în considerare această idee. În primul rând nu depindem de hotel, mergem unde vrem noi, stăm cât vrem noi, ne întreținem, bineînțeles că putem sta și departe de oameni și putem avea parte de experiențe unice.

În plus, o autorulotă închiriată oferă confortul unui hotel şi libertatea de care au nevoie cei care vor să călătorească fără grijă hotelurilor şi fără un program strict. 

Marius Ghimpu, proprietar rulotă: Noi facem instructajul pentru fiecare client în parte, le explicăm ce înseamnă o vacanță cu autorulota, astfel încât orice client întors din vacanță să nu aibă nicio dificultate. 

O autorulotă poate fi închiriată cu preţuri cuprinse între 80 şi 120 de euro pe  zi. În pachet este inclusă şi instruirea şoferilor care nu au mai condus niciodată un astfel de autovehicul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa cu autorulota, o metodă inedită, tot mai căutată de români. Cât costă o astfel de escapadă