Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa de 1 Mai la mare, petrecută pe balcon. Cluburile din nordul staţiunii Mamaia rămân închise

Sunt la mare căutare camerele cu vedere la mare. Anul acesta 1 mai va fi petrecut cel mai probabil pe balcon pentru că vor fi închise cluburile din nordul staţiunii Mamaia. Hotelurile tentează turiştii cu oferte pentru toate buzunarele, asta deşi pot folosi doar 70% din capacitate. Mulţi aleg să închirieze un apartament pentru a scăpa de complicaţii.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.04.2021, 20:03

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Nopţi albe, petreceri şi dansuri până în zori, aşa arăta în urmă cu 2 ani o petrecere de 1 mai la mare. Anul trecut însă tradiţia nu a mai putut fi respectată. Singura petrecere a fost dată de un DJ. Pescăruşii au fost singurii invitaţi. La fel de pustie va fi plaja şi anul acesta de 1 mai.

Cornel Lazar - propritar beach bar: Din păcate şi anul acesta avem restricţiile de 1 mai şi vom deschide cu motoarele un pic reduse. Vom deschide terasele pe timp de zi. Îi asteptăm la o plimbare, un pahar, un cozonac în pahar şi mai mult, vom încerca în timpul zilei să îl aducem pe DJ-ul care anul trecut mixa singur la răsărit. Anul acesta va fi pe plajă în nordul litoralului.

Cluburile din staţiunea Mamaia vor fi închise astfel că petrecerile de la malul mării se vor muta. în balcon.

Razvan Dobre, manager hotel 4 stele: Noi sperăm ca cei mai mulţi să iasă să se plimbe pe malul mării, dacă ne ajută vremea. Dacă nu ne ajută vremea probabil că vor sta mai mult pe balcon şi în cameră că altfel nu au cum. Nu putem să controlăm câte persoane sunt, dacă se strâng mai multe persoane într-o cameră, de exemplu. E foarte greu.

Pe acelaşi subiect

Hotelurile pot folosi doar 70% din capacitate. Deşi camerele erau rezervate în proporţie de peste 90%, patronii hotelurilor au fost obligaţi să renunţe la o parte dintre clienţi.

Razvan Dobre, manager hotel 4 stele: Noi aveam un grad de ocupare de aproape 90 şi ceva la sută. Noi am fost nevoiţi datorită reglementării să discutăm cu toţi clienţii. O parte dintre ei şi-au anulat singuri rezervarea. Noi credem că cei care au fost refuzaţi de hoteluri sau nu mai au loc la hoteluri vor veni la mare şi vor sta în apartamente. Este discriminare faţă de hoteluri pentru că ele nu pot caza 70%.

Mulţi turişti preferă să nu se complice şi aleg să închirieze apartamente. Între timp, agenţiile vin cu oferte tentante.

Stefan Necula, manager agentie de turism: Pentru perioada aceasta tarifele pornesc de la 92 de lei pe noapte pentru o cameră dublă la un hotel de 2 stele în staţiunea Mamaia, la un hotel de 4 stele ajung pâna la 265 de lei. La 3 stele sunt undeva la 164 de lei.

Netulburată de agitaţia dinaintea vacanţei de 1 mai, marea a arătat spectaculos astăzi. Prezenţa norilor a schimbat culoarea apei în verde turcoaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa de 1 Mai la mare, petrecută pe balcon. Cluburile din nordul staţiunii Mamaia rămân închise