Antena Meniu Search
x

Vacanța de Paște fără soare se face în cherhanale

40 de mii de turişti au ales litoralul pentru vacanţa de Paşti şi 1 Mai. Iar vremea nu e prietenoasă cu ei. E vânt putenic şi nu se resimt cele 19 grade din termometre. Pe plajă oamenii sunt îmbrăcaţi bine şi pregătiţi cu umbrele şi corturi, în caz de ploaie.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 20:27

Vezi și

40 de mii de turişti au ales litoralul pentru vacanţa de Paşti şi 1 Mai. Iar vremea nu e prietenoasă cu ei. E vânt putenic şi nu se resimt cele 19 grade din termometre. Pe plajă oamenii sunt îmbrăcaţi bine şi pregătiţi cu umbrele şi corturi, în caz de ploaie. Pentru că soarele se ascunde printre nori, cei mai mulţi turişti au umplut la prânz cherhanalele. 

Pe plajă, într-un decor mai degrabă tomnatic, turiştii nu ţin cont de vreme. Este vacanţă şi chiar dacă soarele se ascunde de câteva zile, e rost de plimbare, distracţie şi relaxare.

Cherhanalele, meniuri extrem de variate

Marea poate fi încercată, timid. Mulţi au vrut să fie cât mai aproape de valuri. Îmbrăcaţi bine, oamenii s-au aşezat pe nisipul rece. Unii dintre ei şi-au adus şi animalele de companie. 

Pe acelaşi subiect

Pisoiul Luci, de exemplu, inspectează cearşafurile. Trece pe la toată lumea şi salută politicos. 

Cei care nu trebuie să aibă grijă de pisici pe plajă se ascund de nori în cherhanale. În Olimp, pe plite şi pe grătare, sfârâie peştii prospeţi şi fructele de mare. 

Meniul este extrem de variat. Ca turiştii să nu plece dezamăgiţi.

Cel mai cerut peşte din cherhanale este calcanul 

Cel mai cerut peşte este calcanul, dar există şi doradă, scrumbie, şalău, calcan de marea neagră, chiar şi file de chefal.

La foc continuu, bucătarii gătesc pentru sute de clienţi în acelaşi timp. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Platourile arată ca-n fotografii, iar mirosul îţi lasă gura apă. 

Nu toată lumea mănâncă peşte sau fructe de mare, dar există soluţii.

După o masă copioasă urmează plimbarea pe plajă. Chiar dacă e vânt, măcar pentru aerul curat, turiştii rămân la malul mării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vacanța de Paște fără soare se face în cherhanale