Antena Meniu Search
x

Grecia și Turcia, vacanțe mai ieftine cu până la 40% în septembrie

Vara a ajuns la final, dar, pentru mulţi români, vacanţa abia acum începe. Un concediu planificat într-o destinaţie însorită pentru perioada următoare este mai ieftin cu aproape 40 la sută decât în sezonul estival. Pe lângă destinaţiile clasice precum Grecia sau Turcia, agenţiile au oferte avantajoase şi pentru Egipt, Dubai sau Israel.

de Redactia Observator

la 31.08.2019, 23:27

Vezi și

Vara a ajuns la final, dar, pentru mulţi români, vacanţa abia acum începe. Un concediu planificat într-o destinaţie însorită pentru perioada următoare este mai ieftin cu aproape 40 la sută decât în sezonul estival. Pe lângă destinaţiile clasice precum Grecia sau Turcia, agenţiile au oferte avantajoase şi pentru Egipt, Dubai sau Israel. Costurile mai mici nu sunt singurele avantaje.

Ultima zi de vară este ideală să ne planificăm vacanţa de toamnă. O călătorie în perioada următoare are mai multe avantaje, însă de primul vă veţi bucura chiar din aeroport: mai puţină aglomeraţie.

Un număr mai mic de turişti înseamnă şi servicii mai bune, spun specialiştii în turism.

Mai puțini turiști, condiții mai bune

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşa că cei care îşi doresc o vacanţă liniştită, într-o destinaţie însorită, îşi amână concediul cu câteva săptămâni sau chiar luni.

De altfel, Grecia este destinaţia preferată a românilor pentru vacanţa de toamnă, urmată de Turcia, Bulgaria şi Spania. Pe de altă parte, sunt şi câteva ţări exotice pe listele turiştilor, cum ar fi Egipt, Dubai, Israel şi Tunisia.

Vacanţe mai ieftine cu până la 40% toamna

Pentru Dubai, de exemplu, preţurile pornesc de la 500 de euro de persoană, pentru un pachet de şase nopţi la un hotel de trei stele, cu tot cu zbor. Şi pentru Grecia ofertele sunt mult mai ieftine.

Puteţi merge în Thassos cu autocarul la un preţ de 160 de euro de persoană. Preţul include şase nopţi de cazare cu mic dejun. Dacă alegeţi maşina personală, veţi găsi cazare cu 30 de euro pe noapte pentru o cameră.

Şi temperaturile mai blânde, încă bune pentru plajă, îi determină pe mulţi români să îşi prelungească până la finalul lunii septembrie concediile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Grecia și Turcia, vacanțe mai ieftine cu până la 40% în septembrie