Antena Meniu Search
x

Val de accidente în toată ţara! Patru morți și zeci de răniți, în doar câteva ore

Val de accidente în toată ţara, mai mulţi oameni au murit şi zeci de persoane au fost rănite. Viteza şi depăşirea fără ca şoferii să se asigure au fost principalele cauze. La Vaslui s-a activat chiar planul roşu de intervenţie, după ce o autoutilitară a lovit în plin un microbuz.

Vezi și

Val de accidente în toată ţara, mai mulţi oameni au murit şi zeci de persoane au fost rănite. Viteza şi depăşirea fără ca şoferii să se asigure au fost principalele cauze. La Vaslui s-a activat chiar planul roşu de intervenţie, după ce o autoutilitară a lovit în plin un microbuz cu 18 pasageri şi l-a aruncat într-un şanţ.

Lângă oraşul Reghin, șoferul unui autoturism a depăşit într-o zonă interzisă şi a lovit violent o autoutilitară. Doi oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi. Printre aceştia, şi doi copii.

Un alt carambol petrecut pe DN1, în judeţul Braşov, între localităţile Mândra şi Şercaia, s-a soldat cu doi morţi şi trei oameni în stare gravă. Patru maşini au fost implicate. Şi aici, unul dintre şoferi a intrat pe contrasens, unde a izbit un autoturism care circula regulamentar. Alţi doi şoferi nu au mai avut timp să evite accidentul şi au intrat în primele două.

Planul roşu de intervenţie în Vaslui

Accidentul din Vaslui a fost atât de puternic încât microbuzul, în care se aflau 18 pasageri, a fost aruncat în şanţ şi s-a răsturnat într-o parte. Călătorii au fost scoşi prin trapa de urgenţă.

În zonă au ajuns imediat mai multe echipaje de descarcerare şi 5 ambulanţe.

Şoferul vinovat, cel care conducea autoutilitara, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulaţia pe drumul european 581 a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră, timp în care s-au format coloane de maşini de 5 kilometri.

Accident grav și în Gorj

Opt oameni, printre care trei copii şi o gravidă, au fost răniţi şi în judeţul Gorj, după ce două maşini s-au lovit frontal. Polițiștii au stabilit că vinovat ar fi un şofer de 26 de ani, care a virat brusc la stânga, fără să se asigure.

În schimb, la Galaţi, un bărbat a fost prins de radar în timp ce gonea cu 174 de km pe oră, deşi limita pe tronsonul respectiv era de 90 de km pe oră. S-a ales cu o amendă usturătoare: 2.900 de lei, şi a rămas şi fără permis pentru 90 de zile. 

Călătorii au scăpat însă cu viaţă şi nu au suferit răni grave. În schimb, în Mureş, doi oameni au murit tot din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Val de accidente în toată ţara! Patru morți și zeci de răniți, în doar câteva ore