Antena Meniu Search
x

Vama Veche, distracție cu picioarele în nisip. Mii de petrecăreţi dansează până în zorii zilei

Vama Veche a strâns laolaltă şi anul acesta mii de turişti. Tineri sau prieteni de-o viaţă ai mării. Desculţi, în nisipul încă rece, toţi au dansat până dimineaţa şi s-au bucurat de libertate.

Vezi și

E un loc pe litoral unde muzica nu se opreşte nici măcar în zori. Vama Veche a strâns laolaltă şi anul acesta mii de turişti. Tineri sau prieteni de-o viaţă ai mării. Desculţi, în nisipul încă rece, toţi au dansat până dimineaţa şi s-au bucurat de libertate.

Nisipul e fin în Vama Veche, marea e amară, iar distracţia cu cântec. 

Mulţu turişti care se distrează acum în Vamă sunt prieteni de-o viaţă sau tocmai au legat prietenii pe nisipul rece de la malul mării. Muzica i-a unit. Iar pe unii i-a făcut să uite chiar şi de cazare. Cu rucsacul în spate au venit direct la petrecere. 

Cel mai bun barometru pentru distracţia din Vamă sunt turiştii străini, pregătiţi să numere multe nopţi albe la mare. Pe tărâmul libertăţii şi al distracţiei, nimeni nu mai numără orele. Şi nici sticlele. 

În Vama Veche sunt peste 15 mii de petrecăreţi. Bagajele din nisip şi corturile abia întinse de dimineaţă sunt semne că în Vamă a sosit un nou val de turişti. 

"Noi tinem muzica aproape continua, avem patru DJ care pun muzica nonstop. O sa avem deseara un party pentru apusul soarelui.", spune un proprietar de terasă în Vama Veche.

Până la petrecere, maidanezii locului îndeamnă la puţină odihnă, în cântec de valuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche, distracție cu picioarele în nisip. Mii de petrecăreţi dansează până în zorii zilei