Antena Meniu Search
x

Vaslui: O mama si-a aruncat bebelusul in foc, imediat dupa ce a nascut

Poveste infioratoare intr-un sat din Vaslui. O mama si-a aruncat ingerul abia nascut in foc, imediat dupa ce i-a dat viata

Vezi și

Pruncul a venit pe lume in urma unei aventuri. Spera ca daca scapa de bebelus, sotul va uita de divort si se va intoarce la ea. Sub privirile ingrozite ale satenilor adunati la poarta, mama le-a aratat anchetatorilor locul in care a ucis sufletul nevinovat. Copilul caruia ea ii daduse viata. N-a varsat o lacrima. Nu s-a gandit ca e suflet de om si trebuie sa se nasca si sa creasca.

Femeia in varsta de 24 de ani a povestit ca a nascut, in urma cu o saptamana, un bebelus pe care nu si l-a dorit niciodata si pe care, probabil, planuise sa-l omoare de cand il avea in pantece. Asa se explica de ce, timp de noua luni, tanara a incercat sa tina sarcina ascunsa sub haine. "Eu am observat prin luna lui mai. Am zis mai, poate s-a ingrasat, eu de unde sa stiu", a spus o vecina.

Mai grav este ca si sotul ei a intrat la banuieli. Convins ca nu e copilul lui, barbatul a plecat de-acasa. De teama ca adevarul va iesi la iveala, femeia a decis sa scape de prunc. Spera ca asa, barbatul se va intoarce la ea. Dar vecinii si-au dat seama ca ceva rau s-a intamplat.

Oamenii au sunat la 112. Dupa ce au luat-o la intrebari pe femeie, politistii au inceput sa scotoceasca prin curte. S-au albit la fata cand au gasit in WC-ul din curte: un bebelus facut scrum. "A fost dispusa necropsia. Sunt insa necesare si analize de laborator pentru a vedea daca pruncul era in viata in momentul crimei", a declarat un reprezentant al politiei.

Tanara este cercetata in stare de libertate, dar risca 7 ani de inchisoare, daca se va dovedi ca bebelusul era viu cand a venit pe lume. Mai are acasa doi copii, care vor ajunge in grija bunicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Vaslui: O mama si-a aruncat bebelusul in foc, imediat dupa ce a nascut