Antena Meniu Search
x

Detalii ÎNFIORĂTOARE în povestea vasluianului care nu îşi amintea cum a ajuns la Londra! ”M-au bătut continuu 14 ore. Mi-au pus căluș în gură și au aruncat cu alcool pe mine”

Povestea vasluianului găsit în curtea unor londonezi, bătut zdravăn şi care nu îşi amintea cum a ajuns în Anglia ascunde detalii dramatice

Sursă foto: vremeranoua.ro

Povestea vasluianului găsit în curtea unor londonezi, bătut zdravăn şi care nu îşi amintea cum a ajuns în Anglia ascunde detalii dramatice, scrie estnews.ro

Mihai Danciu a ajuns la Spitalul Whipps Cross din Londra şi nu mică i-a fost mirarea să audă în jurul său limba engleză atunci când s-a trezit. O româncă, asistentă medicală, a postat povestea vasluianului pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie și a cerut ajutor.

”A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie și l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.

Victima a fost recunoscută mai târziu ca fiind Mihai Danciu, din Vaslui, comuna Deleşti, informaţie confirmată de autorităţile române. Bărbatul plecase la muncă în Anglia, convins de mai mulţi consăteni.

Au plecat cu o maşină către Buzău, unde au fost împărţiţi în două microbuze şi duşi direct la Londra. Au ajuns la locuinţa unui individ poreclit "doctorul", asta pentru că, spun cei care îl cunosc, purta tot timpul un halat alb în prezenţa persoanelor aduse din România, pentru a le exploata prin muncă. 

Odată ajuns acasă la "doctor", vasluianului i-au fost prezentate condiţiile de muncă. Unele deloc uşoare. 12 ore de lucru pe zi, pe şantier, cu masă şi cazare gratuite, însă i s-a zis că i se vor retrage contribuţia "pentru casă" pe luna noiembrie, adică 600 de lire. Urma să locuiască acolo, alături de alţi 12 români, la parterul vilei, unde ar fi dormit pe nişte saltele, neavând camere amenajate. 

Nu a acceptat condițiile și a decis să plece. A ieșit pe ușa vilei și, după câţiva paşi, a fost ajuns din urmă de doi bărbați, care l-au luat pe sus și l-au dus înapoi în casă, unde a început coșmarul.

”M-au legat de mâini și de picioare, mi-au pus căluș în gură și după asta mi-au dat bătaie. M-au udat cu vin, cu apă și mi-au turnat coniac pe gât și apoi m-au bătut în continuu de la ora 10 dimineață până la 12 noaptea. Au zis că mă dau în WC, în hazna. Deja mă puseseră cu capul în gaura aia. Era un oblon din tablă. Am avut noroc de un coleg de muncă, dacă pot să-i spun așa, care, în momentul în care a dat să intre în casă, m-am strecurat pe lângă el și am fugit din casă. Am ajuns lângă un gard și, după ce am pus piciorul pe un șpalier de 70-80 de centimetri, am sărit un gard de peste doi metri în curtea vecinilor. Am început să fug, însă, fiind noapte, m-am lovit cu pieptul de un gard din plasă de sârmă, m-a respins și am început să fug în lungul lui. Apoi, am auzit mașina poliției și am vrut să ies, însă, de frică pe motiv că ar putea fi acolo că cine știe ce mafie o fi, am rămas acolo. A doua zi am fost găsit de către o vecină, care a anunțat poliția”, susține Mihai Danciu, potrivit estnews.ro.

Transportat la un spital din Londra, Mihai Danciu și-a revenit din comă abia după două zile de la internare. ”Când m-am trezit, după două zile de comă, nu știam ce-i cu mine și am crezut că sunt la spitalul din Vaslui. Am avut noroc de domnișoara Adina, care este de aici, de la noi, din Moldova, și care m-a ajutat foarte mult. După ce mi-a creat acel cont pe facebook, a venit la spital cu un consătean care este de mai mulți ani în Anglia. El mi-a dat bani de am reușit să ajung cu autocarul înapoi acasă, la Vaslui”, a povestit vasluianul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Detalii ÎNFIORĂTOARE în povestea vasluianului care nu îşi amintea cum a ajuns la Londra! ”M-au bătut continuu 14 ore. Mi-au pus căluș în gură și au aruncat cu alcool pe mine”