Antena Meniu Search
x

Video "Vedetele" și ”traseiștii” care vor face legi în Parlament în următorii patru ani

Un luptător de K1, un fost şef al Statului Major şi avocatele Alinei Bica şi ÎnaltPreaSfinţitului Teodosie. Vorbim despre o parte dintre viitorii parlamentari ai României. Oameni fără experienţă politică, dar cu notorietate din plin, care vor face legea în următorii patru ani. Cele mai multe feţe noi vin, evident, din partea surprizei alegerilor, formaţiunea AUR.

de Redactia Observator

la 08.12.2020, 22:20

Vezi și
  • Oameni fără experienţă politică fac parte dintre viitorii parlamentari ai României
  • Cele mai multe persoane noi vin din partea surprizei alegerilor, formaţiunea AUR

Alianţa pentru Unirea Românilor a reuşit să obţină singurii doi reprezentanţi la Senat din Ialomiţa. O victorie impresionantă a înregistrat şi în Covasna, unde are asigurat un loc de senator. Celălalt a mers la UDMR.

George Simion, lider AUR: Reprezentăm o forţă nouă! Noi nu suntem extremişti, suntem radicali.

După ce nu a reuşit să prindă un loc în Parlamentul European în 2019, George Simion, liderul AUR, va fi senator de Bucureşti.

George Simion, lider AUR: Suntem obligaţi să votăm liste de partid, nu oameni adevăraţi.

Co-preşedintele partidului a intrat şi el în Parlament. Claudiu Târziu, fost ziarist și editor al unei publicații cu tentă neolegionară, va fi deputat tot de Bucureşti.

Claudiu Tîrziu, fost ziarist: A început o revoluţie conservatoare. Noi suntem aliatul natural, apărătorul şi promotorul Bisericii.

Şi avocata ÎnaltPreaSfinţitului Teodosie, Diana Șoșoacă, va face parte din următorul legislativ tot din partea AUR. Ea a devenit cunoscută pe rețelele de socializare în urma discursurilor sale naţionaliste, dar și a mesajelor în care contestă măsurile luate pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Tot de la AUR va intra în Parlament și fostul șef al Marelui Stat Major General al Armatei, Mircea Chelaru. El are și o condamnare definitivă la închisoare cu suspendare din 2016.

Oameni cu notorietate

Şi alte partide trimit nume noi în Parlament. Social-democraţii au mizat, de exemplu, pe Daniel Ghiță. Fostul luptător K1, a candidat pe listele PSD Ilfov. În afară de succesul în kickboxing, s-a remarcat prin postările legate de susţinerea familiei tradiţionale, stoparea defrişărilor ilegale, dar şi prin vehemenţa cu care a combătut portul măştii în pandemie.

Tot din partea PSD, în noul Legislativ și-au făcut loc avocata Laura Vicol, cunoscută după ce a apărat-o pe fosta șefă a ANRE, Alina Bica, dar și fosta judecătoare CCR Maya Teodoroiu.

În tabăra liberalilor nu a fost loc de vedete, dar regăsim traseişti. În noul Legislativ vor fi: Daniel Constantin, care a trecut de la Pro România la ALDE şi acum la PNL şi Toma Petcu, care a pendulat între ALDE şi Pro România, ca acum să fie ales pe listele liberalilor. Şi Sorin Cîmpeanu a obţinut un loc în Parlament pe listele PNL, după ce s-a plimbat între ALDE şi Pro România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Vedetele" și ”traseiștii” care vor face legi în Parlament în următorii patru ani