Antena Meniu Search
x

Veşti bune pentru turiştii care vor veni în vacanţă in sudul litoralului. CNAIR vrea sa construiasca drumul express Techirgiol.

CNAIR vrea sa construiasca drumul express Techirgiol. Vestea proasta este că, deocamdata, nu se ştie când vor începe lucrările

Vezi și

CNAIR vrea sa construiasca drumul express Techirgiol. Vestea proasta este că, deocamdata, nu se ştie când vor începe lucrările şi cu atat mai puţin când vor fi finalizate. Numai studiul de fezabilitate costă peste un million de euro pentru drumul care va avea aproape 30 de kilometri.

Drumul de mare viteză de la malul mării urmează să fie construit de către Regionala de Drumuri Constanţa, şi va lega staţiunile din nordul litoralului românesc de cele din sud. Lucrările ar trebui să înceapă în aprilie anul viitor. 

Marian Dima - director gen DRDP Constanţa: "Este în faza de licitaţie, este un proces în desfăşurare de licitaţie, în ceea ce priveşte studiul de fezabilitate. A fost oferatată de către 6 firme acest studiu de fezabilitate, el are o valoare de un milion de euro, deci în total, cu firmele subcontractoare sunt vreo 48 de firme, deci analiza durează pentru că trebuie făcută cu mare atenţie. Noi prognozăm maxim, maxim 3 ani din momentul începerii."

Ideea a stârnit controverse printre localnici. 

Traseul va avea aproape 30 de kilometri, iar drumul va fi proiectat pentru o viteză de până la 120 de kilometri la oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Veşti bune pentru turiştii care vor veni în vacanţă in sudul litoralului. CNAIR vrea sa construiasca drumul express Techirgiol.