Antena Meniu Search
x

Viaţa la 270 de kilograme a fost o povară prea grea pentru un bărbat din Buzău

A murit înainte să aibă şansa să fie salvat. Un bărbat de 270 de kilograme din Buzău şi-a trăit ultimele secunde de viaţă în ambulanţa care trebuia să-l transporte la spital.

Vezi și

 A fost lăsat să urce singur în maşină, deşi se simţea rău de trei zile şi făcuse un preinfract. În timp ce pompierii şi medicii încercau să-l aşeze într-o poziţie care să-i permită bărbatului să respire, rudele strigau să i se aducă o lumânare. Tot ele îi acuză pe medici că şi-au lăsat pacientul să facă un efort prea mare până la ambulanţă, în loc să-l urce pe targă.

Cu câteva minute înainte, bărbatul de 270 de kilograme urcase singur în autospeciala SMURD care urma să-l ducă la spitalul din Buzău. Deşi înainte de sosirea medicilor ar fi suferit un preinfract.

Primii care l-au văzut pe bărbat au fost medicii de la Ambulanţa Buzău. Ei au decis că e nevoie de o autospecială care să-l transporte la cel mai apropiat spital. Pregătirea pacientului pentru un drum de peste o jumătate de oră i-a fost fatală. După ce a urcat singur în ambulanţa specială, bărbatul a început să se simtă rău.

După două minute, a reînceput pentru el chinul. Zece pompieri au încercat să-l ridice, ca să poată respira. În ambulanţă, însă, bărbatul şi-a dat ultima suflare.A murit, înainte de a avea şansa să fie salvat. După zeci de minute în care medicii au încercat, în zadar, să-i repornească inima.

Rudele susţin că bărbatul avea o suferinţă cardiacă mai veche, agravată de problemele cu greutatea. Nu este exclus ca efortul pe care l-a făcut să-i fi cauzat infractul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Viaţa la 270 de kilograme a fost o povară prea grea pentru un bărbat din Buzău