Antena Meniu Search
x

Victimele accidentului din Muntenegru, conduse pe ultimul drum

Indurerata, Romania si-a condus azi la groapa mortii. 12 din cei 18 turisti care si-au pierdut viata in Muntenegru, sunt inmormantati in aceasta cumplita zi

Vezi și

Nu doar cerul a plans la Curtea de Arges, ci si zeci de apropiati veniti sa-l conduca in cea din urma calatorie pe Ion Marinescu. Turistul, in varsta de 61 de ani, era bolnav cu inima. Medicul i-a amanat insa operatia. Urma sa o faca la intoarcerea din vacanta.

Nefiind pregatita aceasta interventie, la ultimul control facut la medicul specialist i s-a spus ca poata sa mearga la excursie si vca vor relua analizele la intoarcere. Din pacate, nu se mai poate.

Si la Cluj a fost durere mare. Cu ultimele puteri, familia a condus-o pe ultimul drum pe Aurora Morar, femeia care a murit salvandu-si fiica cu pretul propriei vieti. Indurerate sunt si colegele Cameliei Pacuraru. Femeia era medic de 25 de ani, timp in care a salvat sute poate chiar mii de copii.

Femeia isi planuise concediul de cateva saptamani. Abia astepta sa plece departe dupa ce muncise zi si noapte. Colegele parca au presimtit ceva. "I-am spus ca mai bine s-ar duce in alta parte sau ce-i cu autocarul, dar dansa era foarte entuziasmata. A ramas scaunul gol, au ramas foile de observatie in care si-a trecut prescriptiile. Peste tot sunt semnele existentei dansei printre noi. Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat ce s-a intamplat. I-am adus condica noua. N-o sa mai apuce sa scrie in ea ca a scris doar trei pagini".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Victimele accidentului din Muntenegru, conduse pe ultimul drum