Antena Meniu Search
x

Victor Socaciu a fost audiat la DIICOT în dosarul Lucan. E unul dintre foştii pacienţii ai medicului clujean

După Alexandru Arşinel, procurorii l-au chemat astăzi la DIICOT pe Victor Socaciu, un alt pacient celebru al urologului Mihai Lucan.

Vezi și

După Alexandru Arşinel, procurorii l-au chemat astăzi la DIICOT pe Victor Socaciu, un alt pacient celebru al urologului Mihai Lucan. Socaciu a primit în 2009 ambii rinichi ai unei fetiţe de zece ani, la acelaşi Institut din Cluj-Napoca, deşi pe listele de aşteptare se aflau de câţiva ani şi pacienţi-copii, care, din punct de vedere medical, ar fi avut prioritate la transplant. Socaciu a refuzat să comenteze acuzaţiile, dar a ţinut să-i mulţumească lui Mihai Lucan pentru ce a făcut pentru el. 

Victor Socaciu a refuzat să comenteze acuzaţiile pe care i le-a adus public deputatul Emanuel Ungureanu, cel de la denunţul căruia a şi pornit întreaga anchetă în cazul urologului Mihai Lucan. În 2009, artistul a primit rinichii unei fetiţe de 10 ani, care intrase în moarte cerebrală.

Aceleaşi verificări sunt făcute de procurori şi în cazul transplantului de care a beneficiat în 2013 actorul Alexandru Arşinel, la acelaşi Institut unde opera chirurgul Mihai Lucan. Emanuel Ungureanu susţine că audierile celor doi artişti ar putea face parte dintr-un alt dosar, ce vizează alocarea preferenţială a rinichilor la Institutul din Cluj şi un posibil trafic de organe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Victor Socaciu a fost audiat la DIICOT în dosarul Lucan. E unul dintre foştii pacienţii ai medicului clujean