Antena Meniu Search
x

VIDEO SFÂŞIETOR! Zeci de liceeni au plâns în hohote la înmormântarea adolescentei din Sibiu căzută de pe bloc! Părinţii fetei sunt distruşi

Vezi și

O jale nesfârşită la Sibiu, sâmbătă de dimineaţă. Zeci de liceeni au plâns în hohote la înmormântarea adolescentei căzută de pe bloc. Părinţii fetei nu înţeleg cum de li s-a putut întâmpla una ca asta. Mama Denisei a leşinat de mai multe ori.

O mare de flori şi de coroane în jurul bisericii unde a fost depus sicriul Denisei, zeci de liceeni, colegi cu ea, dar şi necunoscuţi, au trecut pentru a-i aduce un ultim omagiu. Drama a avut loc miercuri seara, când adolescenta în vârstă de 15 ani a căzut de la 30 de metri, de pe un bloc turn, unde se urcase alături de mai mulţi prieteni.

GALERIE FOTO: Lacrimi la funeraliile fetei din Sibiu, care a căzut de pe un bloc de 9 etaje

Imaginile de sâmbătă, de la Sibiu, sunt sfâşietoare, adolescenţi plângând îmbrăţişaţi, părinţi şi alte rude distruşi de durere, trecători oprindu-se în faţa bisericii şi plângând. A fos tla fel şi la cimitir, acolo unde s-au auzit ţipete în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă.

Pe acelaşi subiect

Colegii care au fost pe bloc cu Denisa nu au avut puterea să vină la înmormântare şi încă de vineri au început consiliere psihologică.

Mama copilei caută răspunsuri. Şi lansează o ipoteză şocantă. În momentul tragediei, cei opt elevi ar fi fost supravegheaţi de două profesoare.

Conducerea Liceului Textil respinge vehement acuzaţia. Dar recunoaşte că, în seara tragediei, printre prietenii Denisei se numărau şi câţiva elevi din unitatea de învăţământ.

Denisa ar fi putut să aibă o şansă. Dar terasa blocului turn nu mai fusese consolidată de zeci de ani. Iar uşa de acces era ruptă demult. Nimeni nu luat măsuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » VIDEO SFÂŞIETOR! Zeci de liceeni au plâns în hohote la înmormântarea adolescentei din Sibiu căzută de pe bloc! Părinţii fetei sunt distruşi