Antena Meniu Search
x

Videochat cu burta pe carte

Ai carte, ai parte de videochat. Au dovedit-o, la Chişinău, câteva tinere care făceau bani buni oferind servicii erotice printre rafturile bibliotecilor publice din oraş

Vezi și

Ai carte, ai parte de videochat. Au dovedit-o, la Chişinău, câteva tinere care făceau bani buni oferind servicii erotice printre rafturile bibliotecilor publice din oraş

Pentru clienţii virtuali, fetele filmau scene fierbinţi în timp ce pozau în cititoare însetate de cunoaştere. Imaginile au declanşat un scandal uriaş peste Prut.

Scenariul e mereu acelaşi. Odată ajunse în bibliotecă, fetele cer o carte sau două şi se retrag în sala de lectură. Par serioase şi studioase. Două tinere hotărâte să se afunde în lectură şi să înveţe din înţelepciunile scriitorilor.

În faţa unui laptop, se dezbracă rapid, ca la comandă. Îşi etalează farmecele pentru plăcerea amatorilor de videochat erotic online. Se sărută sau defilează dezbrăcate printre cărţi. Arată tot, dar reuşesc să o facă discret. Cei din jur nici nu bănuiesc ce spectacol ratează. Iar când în sala de lectură intră cineva, fetele se regrupează rapid.

De pe Internet, imaginile au ajuns repede în posesia jurnaliştilor. Iar oficialii de la Chişinău nu prea ştiu pe unde să scoată cămaşa. Scene similare au fost filmate în mai multe biblioteci din Chişinău, dar şi în cafenele. Poliţiştii şi procurorii moldoveni au dat asigurări că vor ancheta cazul şi le vor identifica pe fete. Dar nu chiar acum, ci după sărbătorile de iarnă pe rit vechi care stau să înceapă.

Şi în bibliotecile din România cărţile sunt doar decor. Pentru scene intezise minorilor. În 2012, Roxana Nemeş a pozat goală în Biblioteca Metropolitană din Bucureşti. Imaginile au declanşat un scandal monstru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Videochat cu burta pe carte