Antena Meniu Search
x

Videochatul, de la tabu, la brand de țară! Zeci de mii de românce se dezbracă în faţa camerei, pentru mii de dolari, lunar

România devine capitala celei mai fierbinţi industrii. Videochatul ne face faimoşi în toată lumea. Jurnaliştii francezi au venit la Bucureşti şi au analizat fenomenul care pare că s-a transformat în brand de ţară.

Vezi și

România devine capitala celei mai fierbinţi industrii. Videochatul ne face faimoşi în toată lumea. Jurnaliştii francezi au venit la Bucureşti şi au analizat fenomenul care pare că s-a transformat în brand de ţară. Avem zeci de mii de modele care se expun în faţa camerelor pentru bani. Şi nu pentru sume mici. Este afacerea care învârte 300 de milioane de euro în fiecare lună. 

Farmec, senzualitate şi mult sex appeal. Este lumea celor mai provocatoare femei. Peste 100 de mii de tinere românce au făcut carieră din videochat, susţin cei care lucrează în industria înfloritoare. Fenomenul a atras atenţia jurnaliştilor din întreaga lume. Francezii au realizat un amplu reportaj în centrul Capitalei. 

În cel mai mare studio de videochat din Bucureşti, lucrează o armată de oameni. Modelele sunt îndrumate de o întreagă echipă. Au chiar şi un psiholog. 

Nimic nu e acuns, totul e la vedere. Până de curând un subiect tabu, videochatul a ajuns motiv de mândrie pentru fetele care se laudă cu venituri de 30 de mii de dolari într-o singură lună. 

În România, industria videochatului adună profituri de peste 300 de milioane de euro anual. Atât estimează cei care lucrează pe această piaţă. Cifrele nu sunt confirmate şi de date oficiale, pentru că videochatul nu este reglementat în niciun fel de statul român. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Videochatul, de la tabu, la brand de țară! Zeci de mii de românce se dezbracă în faţa camerei, pentru mii de dolari, lunar