Antena Meniu Search
x

Viermi, lipitori şi o apă verde la un ştrand din Reşiţa (Video)

Mai multe persoane care au vrut să se răcoarească la un ştrand din Reşiţa au avut surpriza să constate că apa era murdară, iar diferite vieţuitoare îşi făceau veacul în apa piscinei şi pe tobogane.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.06.2019, 13:40

Viermi, lipitori şi o apă verde la un ştrand din Reşiţa (Video) Vezi și

Mai multe persoane care au vrut să se răcoarească la un ştrand din Reşiţa au avut surpriza să constate că apa era murdară, iar diferite vieţuitoare îşi făceau veacul în apa piscinei şi pe tobogane.

Unul dintre tinerii de la ştrand a filmat o lipitoare pe unul dintre tobogane, dar şi viermi, în partea mai puţin accesibilă a toboganului respectiv. De asemenea, mai multe persoane se bălăceau deja într-o apă care avea o tentă verzuie, probabil din cauza dezvoltării excesive a algelor.

Viermi, lipitori şi o apă verde la un ştrand din Reşiţa

"Împreună cu prietenii mei am ales strandul Titanic să ne răcorim şi să ne distrăm. Din păcate aici am avut parte de o surpriză neplăcută. Pe tobogan era o lipitoare iar sub tobogan apa era muradară şi plină cu viermi. Precizăm că piscina era plină de oameni, noi am ales să nu mai facem baie şi am mers să stăm de vorbă cu administratorul piscinei. Acesta a ţipat la noi să plecăm şi nu a vrut să ne dea banii înapoi. Aşa că după acest dialog am plecat şi am depus şi o reclamaţie la Protecţia Consumatorilor, ne dorim ca această problemă să se rezolve", a precizat un tânăr pentru radioresita.ro.

Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat, iar inspectorii s-au deplasat imediat la ştrandul respectiv, demarând cercetările.

DSP-ul s-a autosesizat si a fost azi in control, însă nu au mai gasit nimic din cele prezentate în imaginile filmate. Cei de la strand, se pare, au facut igienizare. Se pare că în spatele toboganului au crescut muşchi sau alge şi este posibil ca unele vieţuitoare să se fi dezvoltat acolo.

Ştrandul a fost amendat cu 6.000 de lei pentru alte nereguli igienico-sanitare, prelevându-se şi o probă de apă. DSP a precizat că nu exista un pericol de sănătate publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Viermi, lipitori şi o apă verde la un ştrand din Reşiţa (Video)