Antena Meniu Search
x

Viscolul de primavara a provocat haos in jumatate din teritoriul tarii

E iarna in toata regula in Transilvania si in nordul Moldovei, iar masinile patineaza, nu circula. Pe Drumul National 1 C s-au formal coloane lungi de cinci kilometri.

Vezi și

O ambulanta, dar si un microbuz plin cu elevi au ramas blocate zeci de minute pe soselele transformate in patinoare.

In Maramures, soferii care s-au incumetat sa se urce la volan au indurat frigul timp de zeci de minute. Ninsoarea si mercurul scazut din termometre au facut drumurile impracticabile. Orice apasare neglijenta a acceleratiei ii putea scoate pe soferi de pe sosea.

15 copii care se intorceau acasa de la un concurs de inot au fost nevoiti sa astepte cuminti in microbuz, pana cand soferul a reusit sa-l urneasca.

Si o ambulanta care se intorcea din misiune a intampinat probleme.

Agentii de la circulatie au fost nevoiti sa iasa sa dirijeze traficul si au cerut drumarilor sa arunce cu material antiderapant pe sosea. Utilajele lor s-au defectat, insa, inainte sa actioneze.

Si strazile din Zalau au fost acoperite de gheata. Soferii au fost nevoiti sa coboare de la volan si sa le impinga ca sa le duca la loc sigur.

Natura s-a dezlantuit in mijloc de martie, iar zapada s-a asternut deodata, ca in mijlocul iernii. Prin Pasul Tihuta nu s-a trecut. TIR-urile au tras pe dreapta si nu s-au mai miscat din loc pana n-au trecut utilajele de deszapezire. In panta a fost cel mai greu.

Primavara i-a surprins pe buna dreptate pe drumari, dar si pe soferi.

Meteorologii spun ca nu va mai ninge. Doar la munte va fulgui. Va fi, insa, si mai frig, iar vantul va bate mai naprasnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Viscolul de primavara a provocat haos in jumatate din teritoriul tarii