Antena Meniu Search
x

Visul lor e să danseze! Carmen şi Natalia sunt în grija statului de când se ştiu

Au fost abandonate de părinţi când aveau doar un an. Carmen şi Natalia sunt în grija statului de când se ştiu. Dar nicio greutate nu le poate împiedica să aibă visuri mari.

Vezi și

 Au fost abandonate de părinţi când aveau doar un an. Carmen şi Natalia sunt în grija statului de când se ştiu. Dar nicio greutate nu le poate împiedica să aibă visuri mari. Cele două fetiţe vor să ajungă balerine şi se antrenează în fiecare zi pentru asta la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucureşti. Sunt convinse că, într-o zi pasiunea, lor le va duce departe: pe marile scene ale lumii.

Când vorbesc despre fraţii lor, ochii li se umplu de lacrimi. Carmen şi Natalia au ajuns în grija statului de la un an, iar fraţii lor. care încotro. Cele două fetiţe găsesc însă forţa să viseze. O dorinţă puternică le uneşte: să devină balerine.

Carmen face balet de 6 ani, iar Natalia a început anul trecut. Nu a încălţat încă poantele, dar ştie deja care e primul pas către visul ei.

Din păcate, pasiunea nu e de ajuns. Baletul este un sport costisitor, iar micile balerine nu au niciun sprijin financiar. Carmen şi Natalia locuiesc într-un apartament de tip familial împreună cu încă 6 copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Visul lor e să danseze! Carmen şi Natalia sunt în grija statului de când se ştiu