Antena Meniu Search
x

Vlad, tânărul din Ploiești, suferă de cea mai agresivă tumoră cerebrală

Lovitură grea pentru Vlad, tânărul din Ploieşti care a fost operat în urmă cu o săptămână în Germania, de o tumoră pe creier. Vlad suferă de cea mai gravă şi mai agresivă tumoră cerebrală

Vezi și

Lovitură grea pentru Vlad, tânărul din Ploieşti care a fost operat în urmă cu o săptămână în Germania, de o tumoră pe creier. Vlad suferă de cea mai gravă şi mai agresivă tumoră cerebrală. 

Glioblastomul se dezvoltă foarte rapid şi se caracterizează, în primul rând, prin distrugerea celulelor nervoase normale. Vlad nu se dă bătut, însă. E decis să continue lupta. Vreme de şase săptămâni, el va urma şedinţe de radioterapie şi chimioterapie.

"Voi avea nevoie de înţelegere, rugăciuni şi linişte pentru a-i putea oferi soţului meu toată atenţia, sprijinul şi dragostea mea, pentru a trece peste această încercare grea a vieţii", spune Vlad

Andra şi Vlad au trecut cu bine de primul obstacol. Lunea trecută, de ziua lui, Vlad a fost operat la Hanovra, în Germania. ANIMATIE Tumora din centrul creierului îi afectase deja un ochi. Şi creştea, în fiecare clipă. Medicii de acolo au reuşit să ducă la bun sfârşit intervenţia. Iar Vlad a crezut că starea lui se îmbunătăţeşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vlad, tânărul din Ploiești, suferă de cea mai agresivă tumoră cerebrală