Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Vladut are nevoie de 50.000 de euro pentru a deveni sanatos

La doar sase luni este mult prea mic sa inteleaga viata si mult prea sensibil sa indure o suferinta pe care nici oamenii mari nu o pot duce. Vladut este departe de lumea perfecta a copiilor fericiti. Il desparte de ea o boala care i-a numarat zilele.

Vezi și

Venirea pe lume a lui Vladut a fost cel mai important moment din viata parintilor lui. S-a nascut intr-un ianuarie geros si intunecat, dar primele gangureli au luminat lumea familiei Botan.

Soarta a vrut ca din primele clipe de viata, Vladut sa fie un luptator. Nu cu lumea, nu cu inamicii. Cu propriul trup. Lumea lui se imparte intre patutul cald de acasa si un pat rece de spital. S-a nascut un luptator. Pentru ca nu avut de ales. Din primele clipe in care a deschis ochii in aceasta lume noua pentru el, a trebuit sa lupte sa ramana in viata. O boala teribila a devenit crucea pe care Vladut trebuie sa o poarte pe umerii fragili de copil.

Rezultatele analizelor ce au urmat au confirmat cele mai negre ganduri ale parintilor. Vladut era grav bolnav. Nu avea ficat. Sau nu unul care sa functioneze. Toxinele pe care, in mod normal un ficat sanatos ar trebuie sa le proceseze, ajung direct in sange. Vladut este otravit, sistematic, de propriul organism. Pentru a opri acest proces, trebuie sa urmeze un tratament.

“Ia tratament, oarecum de sustinere. Are tot felul de vitamine, de pansamente gastrice, un tratament pentru ficat. Peste 2.500 de lei pe luna. Laptele pe care-l mananca el costa 300 de lei pe o cutie de 900 de grame”, spune mama baiatului.

Un efort financiar urias pentru parintii sai. Unul care nu-l salveaza. Doar ii mai da cateva luni de trait. Singura solutie pentru Vladut este un transplant hepatic. In strainatate.

Acesta costa 50.000 de euro. O avere pentru o familie, dar un maruntis pentru o comunitate a sufletelor. Din aceasta comunitate fac parte si cativa ingeri de la o gradinta din Bucuresti, care s-au hotarat sa-l ajute pe Vladut.

In comunitatea sufletelor au intrat si oamenii mari care au organizat un concert caritabil pentru Vladut. Cu cat comunitatea sufletelor se mareste, cu atat sansele lui Vladut de a invinge moartea sunt mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Vladut are nevoie de 50.000 de euro pentru a deveni sanatos