Antena Meniu Search
x

Băile Felix, pline ochi și în extrasezon, datorită voucherelor de vacanță

Voucherele de vacanţă sunt binevenite! O spun la unison atât bugetarii, dar mai ales hotelierii. Datorită lor, le intră mai mulţi bani în buzunar, iar turismul se dezvoltă. Spre exemplu, staţiunea Băile Felix este plină ochi şi în extrasezon.

de Redactia Observator

la 10.02.2019, 11:05

Vezi și

Voucherele de vacanţă sunt binevenite! O spun la unison atât bugetarii, dar mai ales hotelierii. Datorită lor, le intră mai mulţi bani în buzunar, iar turismul se dezvoltă. Spre exemplu, staţiunea Băile Felix este plină ochi şi în extrasezon. Iar apele termale din zonă şi munţii Apuseni, cu peşterile şi peisajele de basm, au ridicat Bihorul în topul celor mai căutate judeţe ale ţării. Anul trecut, aici au ajuns 1 milion şi jumătate de turişti.

Bazinele cu apă fierbinte, ce ajunge la 38 de grade, sunt pline ochi, chiar dacă nu mai e vârf de sezon. Distracția și relaxarea merg mână-n mână, mai ales că hotelierii le-au pregătit turiştilor tot felul de surprize: de la petreceri cu spumă la Aqua zumba, adică dansuri în apă.

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni mărturisesc ca au avut solicitări de cazare peste posibilităţi, şi asta datorită voucherelor de vacanţă. Numărul turiştilor practic s-a dublat.

Iar vestea bună, atât pentru bugetari, dar mai ales pentru cei din turism, a venit acum câteva zile: şi în 2019 sunt alocaţi bani pentru vouchere.

Potrivit unui studiu făcut de INS privind numărul de înnoptări, în topul clasamentului se află Constanţa, urmată de Capitală şi de Brașov.

Judeţul Bihor este pe locul patru la cererea de cazări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Băile Felix, pline ochi și în extrasezon, datorită voucherelor de vacanță