Antena Meniu Search
x

CAMERA ASCUNSĂ: Vrăjitoarele au "oferte" de sărbători

Și au și preţuri de excepţie, se laudă! Mai ceva ca Moş Crăciun, vrăjitoarele ştiu tot. Dacă femeile singure îşi găsesc jumătatea, dacă cei săraci găsesc bani sub brad...

Vezi și

Ştiu şi când vine sfârşitul lumii şi cât va fi euro în 2050.

Nu e de vină cine cere, e de vină cine dă. Pentru aberaţii şi răspunsuri ştiinţifico-fantastice. Ca să ai parte de noroc în viaţă, vrăjitoarele te taxează. Nu acceptă reduceri. Ce tarif aplică naivilor vedeţi într-un material cu o cameră ascunsă.

CAMERA ASCUNSĂ

Vrăjitoare: "E greu, acum de Crăciun, să fii singur! Da, se poate rezolva! În 9 zile tu poţi să ai rezultate!"

Dragostea cu sila nu se poate. În teorie. În practică, însă, vrăjitoarele găsesc rezolvarea oricărei probleme. În timp optim, că le trebuie şi lor bani de sărbători.

CAMERA ASCUNSĂ

Vrăjitoare: De Crăciun, vei fi deja cu el! Astăzi suntem în 13, deci pe 22 vor fi primele semne, fără probleme!

Aşa zisele puteri magice ale vrăjitoarelor atrag tot mai mulţi naivi. Învăluiţi de promisiuni deşarte, unii cred în ele mai ceva ca-n Moş Crăciun. După o simplă vizită, pleci mai îngândurat decât ai venit.

CAMERA ASCUNSĂ

Vrăjitoare: "Blestemul acesta a ajuns la un nivel în care, ferească Dumnezeu, se poate întâmpla ceva cu tine. Eu te pot dezlega, pot înlătura răul acesta, poţi să rămâi curată, luminată în calea lui Dumnezeu!

Închină-te! Închină-te că a ieşit răul din tine! Uite cum a ieşit!!"

Iar rezolvarea o găsesc tot ele, vrăjitoarele. Doar că "puterea lor divină" nu e gratis. Iar banii sar din buzunarele clienţilor, cât ai zice peşte. Pentru deschidere, trebuie să plăteşti.

CAMERA ASCUNSĂ

Vrăjitoare: "Tot ce îţi trebuie ţie, pentru toată lucrarea ta îţi trebuie în jur la 600 de lei.

Lumânările, îţi trebuie 99 de lumânări din ceară roşie, să fie topită, două lumânări de cununie, 99 de metri de pânză albă ca să posteşti pe pânză albă să te curăţi de tot acest rău.

Tu ai suma asta de bani?

Îţi dau cuvântul meu că te voi ajuta, dar îmi trebuie măcar 300 de lei ca să îţi închei lucrarea acum".

"Putem spune că aceste comportamente, de foarte multe ori, nu au legătură cu realitatea şi se profită de naivitatea persoanelor care-şi caută răspunsul la întrebări fără răspuns", spune psihologul.

Vrăjitoarele rezolvă o singură problemă-micşorarea considerabilă a bugetului. În rest, tot ce fac, nu vă aduce decât rău. Niciodată bine. Din păcate, sunt mulţi care aruncă banii pe fereastră şi se mint frumos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » CAMERA ASCUNSĂ: Vrăjitoarele au "oferte" de sărbători