Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Medeea are 12 ani și o boală pe care o poate învinge, cu ajutorul nostru

O fetiţă de 12 ani din Timiş se uită chiar acum la noi şi aşteaptă cu sufletul la gură să îi fim, toţi, alături.

de Redactia Observator

la 15.06.2019, 15:43

Vezi și

O fetiţă de 12 ani din Timiş se uită chiar acum la noi şi aşteaptă cu sufletul la gură să îi fim, toţi, alături.

O cheamă Medeea, este timidă şi e mai tot timpul tentată să se ascundă de lume. Medeei îi este ruşine pentru că boala rară de care suferă i-a deformat craniul şi spatele. Oricât de mult ar iubi-o părinţii ei şi oricât de mult ar încuraja-o, Medeei îi vine greu să treacă peste cuvintele grele pe care i le aruncă aproape zilnic mulţi copii.

Cert este că Medeea este o fetiţă frumoasă, cu o boală pe care o poate învinge. Printr-o donaţie de 2 euro la numărul de sms 8848 puteţi contribui la fondul de solidaritate al campaniei "Vreau să Ajut" din care va fi sprijinită Medeea, precum şi alţi copii. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Medeea are nevoie de ajutor

Medeea a venit pe lume la termen, dintr-o sarcină fără probleme. Problemele au apărut însă repede și părinții au tot căutat să afle ce I se întâmplă copilei. Acum cinci ani, au dus-o în Ungaria pentru investigații. Tot atunci a și fost operate Medeea la cap pentru o tumoră. După ce împlinește 14 ani, fetița mai are de făcut o operație de reconstrucție a oaselor craniene. Între timp, însă, sănătatea Medeei s-a degradat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu spatele deformat în unghi de 90 de grade și cu dureri mari, Medeea a încercat, la recomandarea medicilor, fizioterapia, însă procedurile i-au accentuat chinul. Diagnosticul de scolioză toraco-lombară i-a fost pus la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală dar îndreptarea coloanei Medeei se poate face numai într-un spital privat.

Medeea suferă de două ori. O data din cauza bolii, apoi a răutiților unor copii care nu înțeleg că fetița este doar suferindă.

Încurajată de părinții care îi spun mereu că se va face bine și că va scăpa de dureri fizice și emoționale, Medeea așteaptă operația, deși gândul la intervenția chirurgicală îi dă emoții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Medeea are 12 ani și o boală pe care o poate învinge, cu ajutorul nostru