Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Anya a fost diagnosticată cu o tumoare cervicală inoperabilă în Romania

Anya are un an și două luni și luptă să trăiască. După zeci de investigații și luni petrecute în spital, fetița a fost diagnosticată cu o tumoare cervicală inoperabilă și netratabilă în România

Vezi și

Anya are un an și două luni și luptă să trăiască. După zeci de investigații și luni petrecute în spital, fetița a fost diagnosticată cu o tumoare cervicală inoperabilă și netratabilă în România.

Parintii Anyei spera sa o poata duce pe copila la una dintre cele ma bune clinici din Europa. Pentru asta, insa, au nevoie de tot ajutorul nostru ca sa stinga banii necesari. O putem ajuta pe Anya printr-un sms de 2 euro la numarul 8848. 

Toti o putem ajuta pe Anya sa stranga bani necesari. Putem dona pentru ea  doi euro prin sms la 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Tekekom, Reteaua fixa de telefonie. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Anyei online sau prin paypal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Cu un SMS la 8848, o puteti salva pe Anya dar si pe alti copii din Campania Vreau sa Ajut care au nevoie de sanatate. Si puteti sustine Fundatia Mereu Aproape directionindu-i 20 la suta din impozitul pe profitul firmei dumneavoastra. Intrati pe www.fundatiamereuaproape.ro http:/www.fundatiamereuaproape.ro si alegeti-va cauza!

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Carton Conturi FMA

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Anya a fost diagnosticată cu o tumoare cervicală inoperabilă în Romania