Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Andrei, un tânăr de liceu, luptă cu cancerul, după un diagnostic greșit!

Sportiv de performanță de la 12 ani, Andrei este un adolescent minunat care luptă să trăiască. În urmă cu cinci luni medicii i-au descoperit o tumoră abdominală cu metastaze.

Vezi și

Sportiv de performanță de la 12 ani, Andrei este un adolescent minunat care luptă să trăiască. În urmă cu cinci luni medicii i-au descoperit o tumoră abdominală cu metastaze.

Andrei elev în clasa 11-a la «Colegiul Naţional Sportiv Aurel Vlaicu » din Bucureşti. Din primul moment te frapează cu puterea şi înţelepciunea lui de a lupta cu o boală cruntă, cancerul.

Din păcate, un diagnostic greşit care a făcut ca boala lui Andrei să avanseze.

Tumora lui Andrei este o formă de cancer rar. I-a afectat întâi tesutul muscular abdominal iar apoi s-a răspândit şi la plămâni.

După ce va termina şi linia aceasta de tratament, pentru Andrei urmează operaţia, cea de excizie a tumorii din abdomen.

Familia lui Andrei nu mai are resurse financiare pentru continuarea tratamentului. Sunt alături de Andrei şi colegii lui de echipă iar Federatia Romana de Rugby îi donează lui Andrei toate încasările strânse la meciul de pe stadionul «Arcul de Triumf ».

Puteţi contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut" donând doi euro prin SMS la numărul 8848, număr pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile şi Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut". Sau sunând la numerele afişate pe ecran, din reţeaua Telekom, reţeaua de telefonie fixă:

0900 900 303 (pentru 3 Euro)

0900 900 305 (pentru 5 Euro)

0900 900 301 (pentru 10 Euro)

 Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau să Ajut. Puteţi dona trei, cinci sau zece euro.

Din fondul de solidaritate al campaniei îl putem ajuta pe Andrei dar şi pe alti copii. Puteţi dona şi nominal în conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro. Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Andrei online sau prin paypal menţionând numele lui. Orice sumă contează!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Andrei, un tânăr de liceu, luptă cu cancerul, după un diagnostic greșit!