Antena Meniu Search
x

Cum va fi vremea de Paşte

Iarna pe uliţă cu pomi înfloriţi. Cu o săptămână înainte de Paşte, temperaturile au scăzut şi cu 20 de grade de la o zi la alta

Vezi și

După două zile de ninsoare, stratul de zăpadă se măsoară deja în zeci de centimetri la deal şi la munte. Iar temperaturile de 0 grade Celsius, aduc aminte mai degrabă de iarnă, decât de mijlocul lunii aprilie.

Şoselele sunt curate, însă pericolele ascunse nu lipsesc. Mai ales că mulţi şoferi s-au grăbit să renunţe la cauciucurile de iarnă. Amăgiţi de zilele trecute cu temperaturi de peste 20 de grade.

De azi noapte, de la ora 3:00 până maine dimineaţă la ora 8:00, meteorologii au emis cod galben de ninsoare şi ploi pentru 12 judeţe din nordul, centrul şi estul ţării.

Pentru sărbătoarea Floriilor şi Săptămâna Mare, prognozele meteo sunt însă mai bune. Uşor, vremea se încălzeşte chiar dacă rămâne ploioasă. Veştile cu adevărat bune vin însă pentru Paşte.

Vremea va fi frumoasă şi caldă în noaptea de Înviere. Iar pentru prima şi a doua zi de Paşti meteorologii spun că temperaturile vor ajunge până la 22 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Cum va fi vremea de Paşte