Antena Meniu Search
x

Cum va fi vremea de Florii. Veştile nu sunt extraordinare

România se pregăteşte de sărbătoare: ortodocşii aşteaptă Floriile, iar catolicii celebrează Paştele duminica aceasta. Şi unii, şi alţii îşi fac planuri în funcţie de veştile meteorologilor.

de Redactia Observator

la 19.04.2019, 02:18

Vezi și

România se pregăteşte de sărbătoare: ortodocşii aşteaptă Floriile, iar catolicii celebrează Paştele duminica aceasta. Şi unii, şi alţii îşi fac planuri în funcţie de veştile meteorologilor.

Veştile nu sunt extraordinare, dar nici foarte supărătoare. În duminica Floriilor va fi destul de rece în aproape jumătate de ţară, cu temperaturi normale însă în vest, sud-vest şi centru.

De Florii va ploua aproape toată ziua

În schimb, va ploua aproape toată ziua în nordul şi nord-estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest.

Seara va fi ceva mai rău. Precipitaţiile se vor extinde, astfel că norii vor acoperi cam întreaga ţară.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 23 de grade, iar cel mai frig va fi în estul Transilvaniei, unde minimele pot coborî chiar şi la 3 grade Celsius.

Meteorologii, mai optimişti cu prognoza pentru Paşte

Cei care locuiesc sau merg la munte de Florii să se aştepte la precipitaţii mixte, dar şi la intensificări de vânt, iar la malul mării maximele nu vor trece de 12 grade.

În Bucureşti, cerul va fi noros dar Capitala scapă măcar de ploaie, iar temperaturile vor fi cuprinse între 18 şi 21 de grade celsius. 

Potrivit tradiţiei creştine, cum va fi afară de Florii, ar putea fi şi de Paşte, dar anul acesta  meteorologii îndrăznesc să spună că tradiţia nu se va respecta, iar de Sărbătoarea Învierii va fi mai cald în toată ţara, cu temperaturi chiar mai ridicate decît normalul perioadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum va fi vremea de Florii. Veştile nu sunt extraordinare