Antena Meniu Search
x

VREMEA de Paste si de Inviere

Sambata, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal la inceput de mai, indeosebi in regiunile sudice si estice

In cursul zilei cerul va fi variabil in Crisana si Dobrogea, dar va prezenta unele innorari in celelalte regiuni si se vor semnala averse, insotite si de descarcari electrice, local in zona de munte, pe arii restranse in Oltenia, Transilvania, Maramures si Moldova si izolat in rest.

Spre seara si in cursul noptii vor mai fi innorari si ploi de scurta durata, local in Moldova si zona Carpatilor Orientali si izolat in Transilvania, Muntenia si Dobrogea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in depresiuni si 29...30 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 9 si 17 grade.

BUCURESTI

Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si, posibil, ploi slabe, de scurta durata, spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

MUNTE

Vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal la inceput de mai. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si local averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

DUMINICA

Desi valorile termice vor marca o scadere mai ales in regiunile estice, vremea va fi relativ calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zona de munte si pe arii restranse in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si 29 de grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre 6 si 16 grade.

MUNTE

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara, vremea va fi relativ calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » VREMEA de Paste si de Inviere