Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone din ţară

A fost rupere de nori în județul Vâlcea, iar vremea nemiloasă a lăsat în urmă zeci de gospodării distruse și oameni în pragul disperării. Pericolul nu a trecut. Este valabil şi astăzi un cod galben de inundaţii, dar şi de ninsoare şi viscol pentru mai multe judeţe din ţară. Vremea rea a adus şi accidente în lanţ pe şosele.

De Cristina Oprea la 07.01.2021, 08:50
Vezi și
  • Poleiul le-a dat bătăi de cap şoferilor din Braşov şi Cluj-Napoca.
  • Zeci de gospodării din Brezoi au fost inundate.

În Braşov, la primele ore ale dimineţii, poleiul şi ceaţa au fost cauza unui carambol în care au fost implicate 23 de maşini. Momentul accidentului în lanţ a fost surprins de o cameră video de la bordul uneia dintre maşini. Patru persoane au ajuns la spital cu răni uşoare.

Tot poleiul le-a dat bătăi de cap şi şoferilor din Cluj-Napoca. Opt dintre aceştia au ajuns la Biroul de accidente uşoare, după ce frânele au devenit inutile pe asfaltul ca oglinda. 

În alte zone, ploile şi inundaţiile au făcut probleme

În doar câteva ore, întreaga agoniseală a Auricăi Georgescu s-a dus pe apa sâmbetei. A plouat cât pentru două săptămâni, iar puhoaiele au inundat casa, beciul și adăposturile animalelor.

Aurica Georgescu: Nu am avut ce să facem, cum să oprim apa.

Zeci de gospodării din Brezoi au fost inundate

Doar câţiva saci de cartofi au mai putut oamenii să salveze, după ce agoniseala de o vară întreagă le-a fost complet cuprinsă de ape. Beciurile sunt sub ape în momentul de faţă şi, deşi de 24 de ore se lucrează la foc continuu, apa este departe de a fi scoasă din curţi.

35 de gospodării au fost inundate în Brezoi. Oamenii își socotesc acum pagubele: Centrala de 100 de milioane pe care o am este inundată în beci. Au venit ieri şi au zis că nu au unde deversa apa de aici de la mine din locuinţă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone din ţară