Antena Meniu Search
x

Weekend la munte cu drumeții și foc de tabără

Drumeţiile şi focurile de tabără au fost ingredientele unui weekend perfect la munte. Mai ales că a fost primul sfârşit de săptămână fără ploi. Mesele tradiționale servite între brazi și în compania celor dragi au completat zilele de relaxare în aer liber.

de Redactia Observator

la 29.06.2020, 01:21

Vezi și
  • La Brașov, telecabinele Tâmpa și Kenzel s-au redeschis.
  • În Prahova, turiștii au putut face trasee de o zi.

În primul weekend cu vreme frumoasă, cei care au vrut să evite aglomeraţia de la mare au ales muntele. După drumeţiile pe cărările şerpuite, turiştii s-au relaxat în jurul focurilor de tabără, la poalele Munţilor Piatra Craiului.

”Am venit pt prima data in aceasta locatie. Totul e ceva extraordinar”, exclamă un turist.

Bulzul şi vinul fiert le-au reamintit turiştilor de atmosfera vacanţelor de dinaintea panedmiei care i-a ţinut departe de aerul curat de munte. Chiar dacă ultimele luni au fost dificile, proprietarii de pensiuni spun că s-au adaptat vremurilor, iar totul se desfăşoară respecând regulile de distanţare.

Răzvan Toacșa, proprietar pensiune: A fost un an greu pentru noi cei din acest domeniu, dar, incet, lucurile incep sa se miste intr-o directie pozitiva si suntem siguri ca va fi bine.

Turiştii care au ales să-şi petreacă acest sfârşit de săptămână la munte au putut să facă trasee turistice de o zi, cum ar fi cele din Prahova, spre cabana Mălăieşti, Diham sau Peştera Ialomiţei. Mai mult, au avut ocazia să vadă Braşovul de la înălţime pentru că telecabinele Tâmpa şi Kenzel s-au redeschis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Weekend la munte cu drumeții și foc de tabără