Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Weekend la munte cu drumeții și foc de tabără

Drumeţiile şi focurile de tabără au fost ingredientele unui weekend perfect la munte. Mai ales că a fost primul sfârşit de săptămână fără ploi. Mesele tradiționale servite între brazi și în compania celor dragi au completat zilele de relaxare în aer liber.

de Redactia Observator

la 29.06.2020 , 01:21

  • La Brașov, telecabinele Tâmpa și Kenzel s-au redeschis.
  • În Prahova, turiștii au putut face trasee de o zi.

În primul weekend cu vreme frumoasă, cei care au vrut să evite aglomeraţia de la mare au ales muntele. După drumeţiile pe cărările şerpuite, turiştii s-au relaxat în jurul focurilor de tabără, la poalele Munţilor Piatra Craiului.

”Am venit pt prima data in aceasta locatie. Totul e ceva extraordinar”, exclamă un turist.

Bulzul şi vinul fiert le-au reamintit turiştilor de atmosfera vacanţelor de dinaintea panedmiei care i-a ţinut departe de aerul curat de munte. Chiar dacă ultimele luni au fost dificile, proprietarii de pensiuni spun că s-au adaptat vremurilor, iar totul se desfăşoară respecând regulile de distanţare.

Vezi și

Răzvan Toacșa, proprietar pensiune: A fost un an greu pentru noi cei din acest domeniu, dar, incet, lucurile incep sa se miste intr-o directie pozitiva si suntem siguri ca va fi bine.

Turiştii care au ales să-şi petreacă acest sfârşit de săptămână la munte au putut să facă trasee turistice de o zi, cum ar fi cele din Prahova, spre cabana Mălăieşti, Diham sau Peştera Ialomiţei. Mai mult, au avut ocazia să vadă Braşovul de la înălţime pentru că telecabinele Tâmpa şi Kenzel s-au redeschis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Weekend la munte cu drumeții și foc de tabără