Antena Meniu Search
x

Weekend plin în Capitală. Peste 100 de mii de oameni vor ieşi pe străzi

Va fi un weekend plin în Capitală. Peste 100 de mii de oameni vor ieşi pe străzi, în parcuri şi în pieţe, la cele 14 evenimente care se desfăşoară în Bucureşti.

Vezi și

Va fi un weekend plin în Capitală. Peste 100 de mii de oameni vor ieşi pe străzi, în parcuri şi în pieţe, la cele 14 evenimente care se desfăşoară în Bucureşti. Traficul va fi blocat aproape toată ziua, în timp ce autorităţile fac apel la calm. Reprezentanţii comunităţii gay se pot intersecta cu mulţimea de la marşul PSD.

În sâmbăta paradelor, Capitala devine scenă uriaşă pentru nu mai puţin de 14 evenimente. De la un marş al cuplurilor gay, competiţii sportive şi piese de teatru, şi până la mitingul PSD - peste o sută de mii de oameni vor lua cu asalt Bucureştiul.

Gabriela Firea: "Este un fel de test si pentru noi. pt ca daca nu ne descurcam sambata, avand 14 evenimente, ce o sa facem la uefa in 2020?"

Un test pentru care Jandarmeria s-a pregătit cu un clip. Cea mai fierbinte zonă este inima Capitalei. Acolo unde se dă startul protestului PSD. 

Social-democratii care vin din ţară vor avea ca punct de pornire palatul parlamentului, unde multi dintre ei isi vor parca si masinile.

Fie că vor merge pe bulevardul I.C. Brătianu sau pe Calea Victoriei, distanţa este aceeaşi: doi kilometri şi jumătate. 

Zona Universităţii este un punct fierbinte al zilei de maine, avand in vedere ca la un moment dat social democratii se vor intalni cu cei din comunitatea LGBT, care si ei au maine programat un mare miting.

Pe jos, drumul de la Parlament până în Piaţa Victoriei durează aproape o oră. Restricţiile încep de la ora 13.30 şi se vor încheia abia la 10 seara. 

Comunitatea LGBT, care organizează marşul Diversităţii pentru vizibilitatea comunităţii, va pleca din Piaţa Victoriei către Universitate. 

Florin Buhuceanu, preşedintele Asociaţiei Accept: "Estimarea noastra prudenta este undeva la 4 mii de persoane. Va fi, cel mai probabil, cel mai numeros mars in ciuda muliplelor actiouni stradale care se intampla in Bucuresti in aceeasi perioada."

Sute de forţe de ordine vor ieşi pe străzile Capitalei. 

După mitingul PSD, şi mişcarea "Rezist" a anunţat că va ieşi în stradă duminică seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri sociale » Weekend plin în Capitală. Peste 100 de mii de oameni vor ieşi pe străzi