Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Zambetul perfect, greu de intretinut

Zambetul este cartea nostra de vizita. Si nu e de mirare de ce vedetele sau persoanele publice vor sa aiba o dantura perfecta, un zambet ca la Hollywood!

Vezi și

Fiecare dintre noi isi doreste o dantura perfecta. Dinti albi si stralucitori, perfect aliniati. Dar un asemenea zambet nu este foarte usor de obtinut. Si, mai ales, de mentinut.

Vedetele o stiu cel mai bine. Camerele de filmat si aparatele foto le stau permanent in preajma. Iar zambetul le ajuta sa transmita publicului o imagine optimista. In cazul cantaretilor, dantura are directa legatura cu vocea, deci nici nu se pune problema sa fie ignorata.

Multi romani evita sa mearga la dentist, tocmai din cauza fricii. Zambetul perfect este usor de obtinut. Dar mai importanta decat perfectiunea este sanatatea. Iar dintii sunt oglinda a ceea ce consumam. Dragos Chircu o stie cel mai bine. Chiar daca mai calca stramb, din cand in cand, atunci cand vine vorba de acele vicii care ne afecteaza dantura, vizita la medicul stomatolog este sfanta! “Cred ca orice om isi doreste o dantura cat mai de Hollywood, dar cel mai important este sa avem o gura sanatoasa. eu spre exemplu, nu pot sa scap de viciul de cafea. Automat se pateaza, mai bei un suc colorat, indiferent de ce mananci, de ce faci e important sa vii sa ai gura sanatoasa”, a spus artistul.

Sanatatea, dar si estetica dintelui se completeaza si sunt la fel de importante. Sunt cazuri in care excesul de bauturi carbogazoase a dus la efecte dezastroase. Insa, problema romanilor nu este excesul de suc, ci preventia. Cu atat mai mult, cu cat au tendinta sa lase totul pe ultimul moment. Iar cu cat amana momentul vizitei la stomatolog, cu atat va plati mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Zambetul perfect, greu de intretinut