Antena Meniu Search
x

Studentă eminentă, zdrobită în drumul spre stele

"Ţinteşte către lună. Dacă nu vei reuşi, o să ajungi printre stele." Asta îşi spunea, în fiecare zi, Alina.

Vezi și

Studenta eminentă lovită mortal de o maşină, după o petrecere în centrul vechi al Capitalei. În ultimele ore de viaţă, tânăra a trăit intens.

I-a spus la telefon surorii ei că e fericită. Câteva ore mai târziu murea. Într-o clipă de curaj nebunesc a traversat prin mijlocul unui bulevard. Au rămas în urmă planuri măreţe şi o familie distrusă.

Durerea unei mame care-şi pierde copilul nu are nume, nu are alinare. Tatăl Alinei îşi frânge mâinile în curtea părintească. În casă, e trupul fără viaţă al copilului lor. Fata lor cea mică îşi umple golul din suflet cu imaginea Alinei din tablou. Aşa era sora ei. Soră-model, fiică mult dorită. O tânăra visătoare care a plecat din Turnu Măgurele, în Capitală. Să se facă economistă.

În curtea casei, soarele de primăvară alină doi bătrâni care se roagă să mai audă o dată vocea fetei care umplea casa cu veselia ei. Sunt bunicii Alinei.

Pe obrazul părinţilor, lacrimile nu se mai şterg. Doliul va rămâne mult de acum în viaţa lor. Turnu Măgurele - oraşul natal - a fost zguduit de moartea fetei cu ochi albaştri, zâmbet larg şi o minte ageră. Pentru sufletul ei, s-au rugat preoţii.

Diana, soră îndoliată, a strâns la piept tabloul cu chipul Alinei. Lângă el, a ţinut un trandafir roz. Până acum două seri aşa a fost şi viaţa fetei de 23 de ani. Roz. Tânăra cucerea lumea cu inteligenţa şi veselia ei.

A absolvit liceul cu zece. Iar la Academia de Studii Economice, era printre cei mai buni cinci studenţi.

Tânărul de 20 de ani, cel conducea maşina care a lovit-o mortal pe Alina, va fi cercetat în libertate. Pentru ucidere din culpă. Fata a traversat prin loc nepermis, însă, martorii spun că şi el avea viteză mare. S-ar fi întrecut o altă maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Studentă eminentă, zdrobită în drumul spre stele