Antena Meniu Search
x

Video Plajele Vadu, Corbu și Midia, invadate de mii turiști în ciuda interdicțiilor. Plătesc amenzile, dar rămân pe plaje

Plajele sălbatice de la Vadu şi Corbu sunt cele mai căutate de turişti. Mii de oameni veniţi din toate colţurile ţării campează ilegal în aceste zone şi îşi asumă amenzile primite, pentru a se bucura de peisajele de poveste.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.07.2021, 10:20

Vezi și

Aproximativ 100 de turiști au fost amendaţi, au fost date 46 de sancţiuni, 2 de amenzi în valoare totală de 21.200 de lei şi ale 24 de avertismente. Peste 8.000 de turiști au campat în weekendul trecut pe plajele Vadu, Corbu si Midia, în ciuda restricțiilor. Peste 1.200 de mașini au fost parcate în zona, multe chiar pe plajă.

Reprezentanții Administrației Rezervatia Biosferei Deltei Dunării spun că, în ciuda amenzilor aplicate, turiștii preferă să le achite, dar să rămână în continuare pe plaja.

Din al doilea weekend din luna iulie a început să se înregistreze o afluență de turisti pe plajele sălbatice din sudul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si, astfel, Plajele Vadu, Corbu si Midia au fost din nou pline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Plajele Vadu, Corbu și Midia, invadate de mii turiști în ciuda interdicțiilor. Plătesc amenzile, dar rămân pe plaje